Adaylar projelerin önüne geçti!
Adaylar projelerin önüne geçti!
Giresun’da merkez hariç diğer ilçelerde başkan adaylarının açıklanmaması projelerin önüne geçerken, diğer partilerde AK Parti’nin adaylarını merak ediyor
31 Mart 2024 seçimlerine sayılı günler kala vatandaşlar AK Parti’nin adayının kim olacağını merak ediyor. Türkiye genelinde son günlerde büyükşehirlere bağlı ilçelerin adayları açıklanırken, Giresun’un en büyük ilçesi olan Bulancak ve diğer ilçelerde henüz netleşen bir durum olmadı. Giresun merkezde Aytekin Şenlikoğlu ile yola devam kararı alan AK Parti’de ilçelerde adayların açıklanmaması sokakta merak konusu oldu. Diğer partilerin adaylarının netleşerek saha çalışmalarına başlaması parti tabanlarında da rahatsızlık yaratırken, seçimlere 2 ay gibi bir süre kalmasına rağmen adayların netleşmemesi seçim çalışmalarını da aksatıyor.
Diğer partilerin adayları da AK Parti adaylarını beklerken, sahada projelerden çok adayların kimler olacağı konuşuluyor.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.