Gümüşhane’de şimşekler geceyi aydınlattı

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2024 - 15:51, Güncelleme: 12.05.2024 - 14:19 5752+ kez okundu.
 

Gümüşhane’de şimşekler geceyi aydınlattı

Gümüşhane’de şimşekler geceyi aydınlattı
Gümüşhane’de dün gece saatlerinde etkili olan sağanak yağışla birlikte etkisini gösteren şimşekler geceyi aydınlattı.Gümüşhane’de dün gün boyu süren yağışlar gece saatlerinde etkisini arttırdı. Etkisini arttıran sağanak yağışla birlikte şimşekler de geceyi aydınlattı. Zafer Kumaş isimli vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde şimşeklerin etkisiyle aydınlanan havada Gümüşhane’nin simgesi olan Kuşakkaya dağının silüeti ortaya çıktı.
Gümüşhane’de şimşekler geceyi aydınlattı
Gümüşhane’de dün gece saatlerinde etkili olan sağanak yağışla birlikte etkisini gösteren şimşekler geceyi aydınlattı.
Gümüşhane’de dün gün boyu süren yağışlar gece saatlerinde etkisini arttırdı. Etkisini arttıran sağanak yağışla birlikte şimşekler de geceyi aydınlattı. Zafer Kumaş isimli vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde şimşeklerin etkisiyle aydınlanan havada Gümüşhane’nin simgesi olan Kuşakkaya dağının silüeti ortaya çıktı.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.