Guguk, Bulancak meydandan cevap verdi; ‘Ben bu şehir için mücadele eden biriyim’

SİYASET 26.03.2024 - 17:58, Güncelleme: 26.03.2024 - 17:58 5125+ kez okundu.
 

Guguk, Bulancak meydandan cevap verdi; ‘Ben bu şehir için mücadele eden biriyim’

Seçim dönemlerinde Bulancak’ta bir klasik haline gelen Meydan Mitinglerinin ikincisi AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk tarafından gerçekleşti.
  Bulancak meydanında AK Parti ve MHP Milletvekillerinin katılımıyla gerçekleşen mitingde ilk olarak AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım Söz aldı. Alanı dolduran kalabalığa seslenen İlçe Başkanı Yıldırım, “Ülkemizin, ilçemizin gündemi yerel seçimler. 2 aydır hiç durmadan bu halka ulaşmak için daha çok ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 4 dönemdir yaptıklarımıza Allah şahittir. AK Parti bir proje partisidir, AK Parti bir hizmet partisidir. AK Parti’de sadece bayrağın yarışını yapan oyuncular vardır. Kimsenin emanetçisi yoktur. Emanetçilik bizde sadece Bulancak’ın seçmenine karşı vardır” diyerek, CHP Adayı Necmi Sıbıç’ın Emrullah Guguk için söylemine gönderme yaptı.   ‘Abdestimi bozmak istemiyorum’ ‘Biz ne yaptıysak Bulancaklıların desteğiyle yaptık. Şimdiden bu meydan şunu gösteriyor ki yeniden Bulancak Belediyesi AK Partiyle, Cumhur İttifakıyla devam edecek’ diye sahneye çıkan Belediye Başkanı Recep Yakar, “Biz laf değil eser ürettik, biz laf değil istihdam ürettik. Bize karşı atılan çamura karşı işlerimizle cevap verdik. İhtiyaç sahiplerine gizli, göstermeden destek verdik, tüm vatandaşlarımızın yanında olduk. Düğüne cenazeye gitmek arkadaşlara zul olmuş. Onlar siyaset için yapmıyor. Allah rızası için yapıyor. Sözümü fazla uzatmadan. CHP’ye yakışmayan bir belediye başkan adayı var. Onun hakkında çok fazla konuşup abdestimi bozmak istemiyorum. Ege’de arsam varmış, evim varmış. Benim büyük oğlana dedim ki; ölüm kalım var. Bana bir şey olursa benim Ege’deki arsayı Necmi amcana ver dedim” sözleriyle mitinge katılanları güldürdü. Daha sonra söz alan Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk, “Ben bu şehir için mücadele eden, çalışan, sonradan Mali Müşavirlik belgesini alan biriyim. Her şeyi sıfırdan yaptım. Ben babamın işini devir almadım. Kendi başıma yaptım. Sen bu zamana kadar yaptığın her şeyi batırdın. 1926 Bulancakspor’un şampiyon olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Takımı nasıl finansman ettiğimizi soruyorlar. Biz kurduğumuz Beton AŞ. Şehrimize hem katma değer kattık hem de destek olduk” dedi. Mitinge AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, AK Parti Giresun Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temur, MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları, İl Genel Meclis Üyesi Adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.  
Seçim dönemlerinde Bulancak’ta bir klasik haline gelen Meydan Mitinglerinin ikincisi AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk tarafından gerçekleşti.

 

Bulancak meydanında AK Parti ve MHP Milletvekillerinin katılımıyla gerçekleşen mitingde ilk olarak AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım Söz aldı.

Alanı dolduran kalabalığa seslenen İlçe Başkanı Yıldırım, “Ülkemizin, ilçemizin gündemi yerel seçimler. 2 aydır hiç durmadan bu halka ulaşmak için daha çok ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 4 dönemdir yaptıklarımıza Allah şahittir. AK Parti bir proje partisidir, AK Parti bir hizmet partisidir. AK Parti’de sadece bayrağın yarışını yapan oyuncular vardır. Kimsenin emanetçisi yoktur. Emanetçilik bizde sadece Bulancak’ın seçmenine karşı vardır” diyerek, CHP Adayı Necmi Sıbıç’ın Emrullah Guguk için söylemine gönderme yaptı.
 

‘Abdestimi bozmak istemiyorum’
‘Biz ne yaptıysak Bulancaklıların desteğiyle yaptık. Şimdiden bu meydan şunu gösteriyor ki yeniden Bulancak Belediyesi AK Partiyle, Cumhur İttifakıyla devam edecek’ diye sahneye çıkan Belediye Başkanı Recep Yakar, “Biz laf değil eser ürettik, biz laf değil istihdam ürettik. Bize karşı atılan çamura karşı işlerimizle cevap verdik. İhtiyaç sahiplerine gizli, göstermeden destek verdik, tüm vatandaşlarımızın yanında olduk. Düğüne cenazeye gitmek arkadaşlara zul olmuş. Onlar siyaset için yapmıyor. Allah rızası için yapıyor. Sözümü fazla uzatmadan. CHP’ye yakışmayan bir belediye başkan adayı var. Onun hakkında çok fazla konuşup abdestimi bozmak istemiyorum. Ege’de arsam varmış, evim varmış. Benim büyük oğlana dedim ki; ölüm kalım var. Bana bir şey olursa benim Ege’deki arsayı Necmi amcana ver dedim” sözleriyle mitinge katılanları güldürdü.
Daha sonra söz alan Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk, “Ben bu şehir için mücadele eden, çalışan, sonradan Mali Müşavirlik belgesini alan biriyim. Her şeyi sıfırdan yaptım. Ben babamın işini devir almadım. Kendi başıma yaptım. Sen bu zamana kadar yaptığın her şeyi batırdın. 1926 Bulancakspor’un şampiyon olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Takımı nasıl finansman ettiğimizi soruyorlar. Biz kurduğumuz Beton AŞ. Şehrimize hem katma değer kattık hem de destek olduk” dedi.


Mitinge AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, AK Parti Giresun Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temur, MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları, İl Genel Meclis Üyesi Adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.