Yıldız Haber
Yıldız Haber
Bulutlu
Giresun · 16°C
Bizi Takip Edin
02 Kasım 2026 - 16:14

GTSO yönetiminden Vali Koç’a ziyaret! Gündem üretim ve sanayi

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Giresun Valisi Mustafa Koç’u ziyaret etti.

0 Okunma 0 Paylaşım
GTSO yönetiminden Vali Koç’a ziyaret! Gündem üretim ve sanayi

Görüşmede, sanayi tesislerinin yeniden faaliyete geçirilmesi ve kentin üretim kapasitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar ele alındı.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Giresun Valisi Mustafa Koç’u makamında ziyaret ederek yeni döneme ilişkin çalışma programını sundu.

Başkan Çakırmelikoğlu, Giresun Valiliğinin öncülüğünde sanayi tesislerinin yeniden faaliyete geçirilmesi ve üretime kazandırılması amacıyla yürütülen çalışmaları hızlandıracaklarını ifade etti.

Ziyarette ayrıca Giresun’un sanayi altyapısının güçlendirilmesi, üretim kapasitesinin artırılması ve kent ekonomisine katkı sağlayacak projeler değerlendirildi.

 

Kaynak: www.yildizhaber.com.tr-

#gtso #mustafa koç #ticaret

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!