Giresun’un tek kadın vekili; ‘Ödenekler eşit ve adil paylaşılmalı’

SİYASET 20.04.2024 - 10:10, Güncelleme: 20.04.2024 - 13:35 4038 kez okundu.
 

Giresun’un tek kadın vekili; ‘Ödenekler eşit ve adil paylaşılmalı’

Milletvekili Gezmiş sorunları Meclis'e taşımaya devam ediyor: ‘Karayolları Bölge Müdürlüğü kurulmalı, KÖYDES ödenekleri de adil dağıtılmalı’
TBMM Katip Üyesi, CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş "Yol sorunlarımızın hızlı çözümü ve hak ettiğimiz ulaşım yatırımlarını alabilmemiz için Karayolları Bölge Müdürlüğü kurulmalı ve KÖYDES ödenekleri de eşit ve adil paylaşılmalı" dedi. Yerel seçimlerden zaferle çıkan CHP'nin Giresun Milletvekili Gezmiş, sorunları Meclis'e taşımaya devam ediyor. Giresun'un öncelikli sorunlarının başında ulaşım sorunu olduğunu ifade eden Gezmiş şunları dile getirdi: “Ben Giresun'un Milletvekili olarak göreve başladığım günden bugüne ilimizin ekonomik, sosyal, kültürel tüm sorunlarını Meclis'e taşımaya devam ediyorum. Gerek Meclis kürsüsünden, gerekse basın toplantısı yaparak, gerekse de önerge vererek sorunları dile getiriyor, çözümünü talep ediyorum” YOL MEDENİYETTİR Gezmiş, “İlimizin öncelikli sorunlarının başında ulaşım sorunu var. Yollar yetersiz ve de bozuk. Yıllar önce söz verilen ancak halen yapılmayan Güney Çevre Yolu acilen Karayolları ağına alınmalı. Tirebolu-Torul yolu, Dereli Pınarlar Tüneli, Espiye-Ericek Yolu, Görele Çanakçı yolu, Çamoluk Şebinkarahisar yolu, Görele liman kavşakları ve üst geçitler de acilen Karayolları ağına alınmalı. Yol medeniyettir, şehirlerin gelişip kalkınması için ulaşım şarttır. Bozuk yollar iyileştirilmeli, ulaşım olmayan yerlere de yeni yollar yapılmalıdır” KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KURULMALI, KÖYDES ÖDENEĞİ ADİL PAYLAŞILMALI CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş "Ulaşım sorunlarımızın daha hızlı çözülmesi, ulaşım yatırımlarından hak ettiğimizi alabilmemiz ilimizin Trabzon'dan ayrılarak yeni bir Karayolları Bölge Müdürlüğü ile mümkün olabilir. Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) ödenekleri de adil ve eşit dağıtılmalı" dedi.
Milletvekili Gezmiş sorunları Meclis'e taşımaya devam ediyor: ‘Karayolları Bölge Müdürlüğü kurulmalı, KÖYDES ödenekleri de adil dağıtılmalı’

TBMM Katip Üyesi, CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş "Yol sorunlarımızın hızlı çözümü ve hak ettiğimiz ulaşım yatırımlarını alabilmemiz için Karayolları Bölge Müdürlüğü kurulmalı ve KÖYDES ödenekleri de eşit ve adil paylaşılmalı" dedi.

Yerel seçimlerden zaferle çıkan CHP'nin Giresun Milletvekili Gezmiş, sorunları Meclis'e taşımaya devam ediyor. Giresun'un öncelikli sorunlarının başında ulaşım sorunu olduğunu ifade eden Gezmiş şunları dile getirdi: “Ben Giresun'un Milletvekili olarak göreve başladığım günden bugüne
ilimizin ekonomik, sosyal, kültürel tüm sorunlarını Meclis'e taşımaya devam ediyorum. Gerek Meclis kürsüsünden, gerekse basın toplantısı yaparak, gerekse de önerge vererek sorunları dile getiriyor, çözümünü talep ediyorum”
YOL MEDENİYETTİR
Gezmiş, “İlimizin öncelikli sorunlarının başında ulaşım sorunu var. Yollar yetersiz ve de bozuk. Yıllar önce söz verilen ancak halen yapılmayan Güney Çevre Yolu acilen Karayolları ağına alınmalı. Tirebolu-Torul yolu, Dereli Pınarlar Tüneli, Espiye-Ericek Yolu, Görele Çanakçı yolu, Çamoluk Şebinkarahisar yolu, Görele liman kavşakları ve üst geçitler de acilen Karayolları ağına alınmalı. Yol medeniyettir, şehirlerin gelişip kalkınması için ulaşım şarttır. Bozuk yollar iyileştirilmeli, ulaşım olmayan yerlere de yeni yollar yapılmalıdır”
KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KURULMALI, KÖYDES ÖDENEĞİ ADİL PAYLAŞILMALI
CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş "Ulaşım sorunlarımızın daha hızlı çözülmesi, ulaşım yatırımlarından hak ettiğimizi alabilmemiz ilimizin Trabzon'dan ayrılarak yeni bir Karayolları Bölge Müdürlüğü ile mümkün olabilir. Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES)
ödenekleri de adil ve eşit dağıtılmalı" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.