Giresun’un o İlçesinde Bir İlk! İlçenin İlk Kadın Taksi Şoförü Oldu

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.05.2024 - 11:18, Güncelleme: 23.05.2024 - 11:28 4912 kez okundu.
 

Giresun’un o İlçesinde Bir İlk! İlçenin İlk Kadın Taksi Şoförü Oldu

33 yaşında ki Tülay Yaşar, Bulancak'ta direksiyona geçerek ilçe tarihinde bir ilke imza attı.
Taksicilik mesleğini severek yaptığı ve insanlara hizmet vermekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Yaşar, "Lider Taksi bünyesinde Bulancak'ın ilk kadın taksi şoförü olmak beni gururlandırıyor" dedi. Yaşar'ın bu adımı, Bulancak'ta ve çevresinde büyük ilgiyle karşılandı. Birçok kişi, Yaşar'ın bu cesaretli girişimini tebrik ederek, taksisine güvenle bindiklerini belirtti.
33 yaşında ki Tülay Yaşar, Bulancak'ta direksiyona geçerek ilçe tarihinde bir ilke imza attı.

Taksicilik mesleğini severek yaptığı ve insanlara hizmet vermekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Yaşar, "Lider Taksi bünyesinde Bulancak'ın ilk kadın taksi şoförü olmak beni gururlandırıyor" dedi.


Yaşar'ın bu adımı, Bulancak'ta ve çevresinde büyük ilgiyle karşılandı. Birçok kişi, Yaşar'ın bu cesaretli girişimini tebrik ederek, taksisine güvenle bindiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.