Giresun'un o ilçesinde 20 dönüm alana fidan diktiler!

GÜNDEM 21.03.2024 - 23:15, Güncelleme: 21.03.2024 - 23:18 3343+ kez okundu.
 

Giresun'un o ilçesinde 20 dönüm alana fidan diktiler!

Bulancak Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 21 Mart Dünya Ormancılık Günü nedeniyle Bulancak bağlı Kovanlık Beldesinde fidanlar toprakla buluşturdu.
Bulancak Kaymakamı Ünal Koç ve protokol üyelerinin de katıldığı fidan dikim töreninde 20 dönüm alana erik, elma, kiraz, armut, dut, ceviz ve kestane fidanları dikildi. Fidanları toprakla buluşturan kurum amirleri, İşletme Müdürlüğü personelleri, öğrenciler ve vatandaşlar bu etkinlikte fidanlarıça hayat vererek mükemmel bir gün yaşadılar. Fidan dikim törenine Kaymakam Koç'un yanı sıra Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, Bulancak Orman İşletme Müdürü Özkan Çark, vatandaşlar, öğrenciler ve köy muhtarları katıldı.
Bulancak Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 21 Mart Dünya Ormancılık Günü nedeniyle Bulancak bağlı Kovanlık Beldesinde fidanlar toprakla buluşturdu.

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç ve protokol üyelerinin de katıldığı fidan dikim töreninde 20 dönüm alana erik, elma, kiraz, armut, dut, ceviz ve kestane fidanları dikildi.

Fidanları toprakla buluşturan kurum amirleri, İşletme Müdürlüğü personelleri, öğrenciler ve vatandaşlar bu etkinlikte fidanlarıça hayat vererek mükemmel bir gün yaşadılar.

Fidan dikim törenine Kaymakam Koç'un yanı sıra Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, Bulancak Orman İşletme Müdürü Özkan Çark, vatandaşlar, öğrenciler ve köy muhtarları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.