Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
02 Mayıs 2026 - 14:42 - Güncellenme: 02 Mayıs 2026 - 15:37 G: 02 Mayıs 2026 - 15:37

Giresun’un kızları bu hafta da galip

Turkcell Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Giresun Sanayispor Kadın Futbol Takımı, ligin 27. haftasını da hükmen galibiyetle kapatacak.

0 Okunma 0 Paylaşım
Giresun’un kızları bu hafta da galip

Yeşil beyazlı ekip, 27. hafta karşılaşmasında Beylerbeyi Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecekti. Ancak sezon başlamadan önce ligden çekildiğini açıklayan Beylerbeyi Spor Kulübü, hiçbir karşılaşmaya çıkmadığı için Giresun Sanayispor bu haftayı 3-0 hükmen galip tamamlayacak.

İki hafta üst üste maç yapmadan 3 puan

Ligin ilk yarısında da Beylerbeyi Spor Kulübü karşısında hükmen 3 puan alan Giresun Sanayispor, bu sezon rakibiyle sahaya çıkmadan iki maçtan da galibiyetle ayrılmış olacak.

Geçtiğimiz hafta ALG Spor karşısında da hükmen 3-0 galip sayılan yeşil beyazlılar, böylece iki hafta üst üste maç yapmadan hanesine 6 puan yazdıracak. Bu süreç, Giresun temsilcisine ligin son bölümündeki zorlu karşılaşmalar öncesinde dinlenme ve hazırlık fırsatı sundu.

Sanayispor’u zorlu fikstür bekliyor

Giresun Sanayispor Kadın Futbol Takımı, ligin kalan son 3 haftasında oldukça kritik maçlara çıkacak. Yeşil beyazlı ekip, sırasıyla Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Teknik heyet ve futbolcular, güçlü rakiplerle oynanacak bu zorlu müsabakalar öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor.

 

#Turkcell Kadınlar Süper Ligi #Giresun Sanayispor #Kadın Futbol Takımı

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!