Giresun’un kıyı ilçeleri dikkat! Yağmur ve fırtına devam edecek...

GÜNDEM 27.11.2023 - 14:05, Güncelleme: 27.11.2023 - 14:05 2712+ kez okundu.
 

Giresun’un kıyı ilçeleri dikkat! Yağmur ve fırtına devam edecek...

Giresun’un kıyı kesimlerinde, kuvvetli yağışlar bugünde etkisini sürdürmeye devam ediyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz'de beklenen yağışların bugün de etkisini sürdüreceği, Giresun ve Trabzon çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Rize çevreleri ile Artvin'in kuzey kesimlerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2) yağmur ve sağanak, Giresun'un, Trabzon'un, Rize'nin ve Artvin'in iç kesimlerinde (800 ila 1000 metre üzeri rakımlı yerlerde) kuvvetli karla karışık yağmur ve kar, yer yer yoğun kar şeklinde olması tahmin ediliyor.  Giresun Valiliği yapmış olduğu paylaşımda “Yaşanabilecek sel, su baskını, iç kesimlerde buzlanma ve don olayı, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” İfadelerine yer verdi.  
Giresun’un kıyı kesimlerinde, kuvvetli yağışlar bugünde etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz'de beklenen yağışların bugün de etkisini sürdüreceği, Giresun ve Trabzon çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Rize çevreleri ile Artvin'in kuzey kesimlerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2) yağmur ve sağanak, Giresun'un, Trabzon'un, Rize'nin ve Artvin'in iç kesimlerinde (800 ila 1000 metre üzeri rakımlı yerlerde) kuvvetli karla karışık yağmur ve kar, yer yer yoğun kar şeklinde olması tahmin ediliyor. 

Giresun Valiliği yapmış olduğu paylaşımda “Yaşanabilecek sel, su baskını, iç kesimlerde buzlanma ve don olayı, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” İfadelerine yer verdi.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.