Giresun'un ilk kadın Milletvekili Gezmiş, ilk kadrolu kadın Gazeteci Yayla'ya plaketini teslim etti

GÜNDEM 08.04.2024 - 15:36, Güncelleme: 08.04.2024 - 15:43 2709+ kez okundu.
 

Giresun'un ilk kadın Milletvekili Gezmiş, ilk kadrolu kadın Gazeteci Yayla'ya plaketini teslim etti

Giresun'un ilk kadın milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Giresun'un ilk kadrolu kadın gazetecisi Saliha Yayla'ya plaketini teslim etti.
Giresun Gazeteciler Derneği (GGD) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile meslekte 20 yılı aşkın çalışan kadın gazetecilere plaket verilmiş, plaketleri kadın gazetecilere Milletvekili Gezmiş takdim etmiş, Saliha Yayla il dışında olduğundan plaketi GGD Başkanı Bekir Bayram tarafından (Gazeteci Yayla'ya ulaştırması için) Milletvekili Gezmiş'e teslim edilmişti. MİLLETVEKİLİ GEZMİŞ EMANETİ GAZETECİ YAYLA'YA TESLİM ETTİ Yoğun seçim çalışmalarının ardından Milletvekili Elvan Işık Gezmiş plaketini Saliha Yayla'ya sunarak, başarılarının devamını diledi. Gezmiş “Plaketinizi size teslim etmekten mutluyum. Giresun'un ilk kadrolu kadın gazetecisi olmanız ayrıca çok anlamlı, mesleğinizde daha nice başarılı yıllar diliyor, kutluyorum” dedi. YAYLA GGD'YE VE VEKİLE TEŞEKKÜR ETTİ Giresun Gazeteciler Derneği'nin (GGD) 30 yıldır üyesi, Çağdaş Gazeteciler Derneği'nin de (ÇGD) 11 yıldır Giresun Temsilcisi olan Yayla ‘GGD'nin başkan ve yöneticilerine bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum’, diyerek şunları söyledi: “Bu plaketin şehrimizin ilk kadın milletvekili olan sizin elinizden almak da benim için çok anlamlı, çok teşekkür ediyorum. Ben de size çalışmalarınızda başarılar dilerim. Giresun'un ilk kadın vekili oldunuz, ‘emaneti geri alacağız’ diyerek dur durak bilmeksizin yoğun bir çalışma yürüttünüz ve Giresun Belediyesi'nin kazanılmasında, parti oylarınızın artırılarak ülke genelinde 4. il olmasında ve siz vekil olduktan sonra belediye ve muhtarlık seçimlerinde kadın aday sayısının çoğalmasında payınız ve emeğiniz büyük. Başarılarınız daim olsun”
Giresun'un ilk kadın milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Giresun'un ilk kadrolu kadın gazetecisi Saliha Yayla'ya plaketini teslim etti.

Giresun Gazeteciler Derneği (GGD) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile meslekte 20 yılı aşkın çalışan kadın gazetecilere plaket verilmiş, plaketleri kadın gazetecilere Milletvekili Gezmiş takdim etmiş, Saliha Yayla il dışında olduğundan plaketi GGD Başkanı Bekir Bayram tarafından ( Gazeteci Yayla'ya ulaştırması için) Milletvekili Gezmiş'e teslim edilmişti.

MİLLETVEKİLİ GEZMİŞ EMANETİ GAZETECİ YAYLA'YA TESLİM ETTİ

Yoğun seçim çalışmalarının ardından Milletvekili Elvan Işık Gezmiş plaketini Saliha Yayla'ya sunarak, başarılarının devamını diledi.

Gezmiş “Plaketinizi size teslim etmekten mutluyum. Giresun'un ilk kadrolu kadın gazetecisi olmanız ayrıca çok anlamlı, mesleğinizde daha nice başarılı yıllar diliyor, kutluyorum” dedi.

YAYLA GGD'YE VE VEKİLE TEŞEKKÜR ETTİ

Giresun Gazeteciler Derneği'nin (GGD) 30 yıldır üyesi, Çağdaş Gazeteciler Derneği'nin de (ÇGD) 11 yıldır Giresun Temsilcisi olan Yayla ‘GGD'nin başkan ve yöneticilerine bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum’, diyerek şunları söyledi: “Bu plaketin şehrimizin ilk kadın milletvekili olan sizin elinizden almak da benim için çok anlamlı, çok teşekkür ediyorum. Ben de size çalışmalarınızda başarılar dilerim. Giresun'un ilk kadın vekili oldunuz, ‘emaneti geri alacağız’ diyerek dur durak bilmeksizin yoğun bir çalışma yürüttünüz ve Giresun Belediyesi'nin kazanılmasında, parti oylarınızın artırılarak ülke genelinde 4. il olmasında ve siz vekil olduktan sonra belediye ve muhtarlık seçimlerinde kadın aday sayısının çoğalmasında payınız ve emeğiniz büyük. Başarılarınız daim olsun”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.