Giresun'u yasa boğan ölüm! Yurtta ölü bulundu!

GÜNDEM 07.02.2024 - 13:18, Güncelleme: 07.02.2024 - 13:18 16918+ kez okundu.
 

Giresun'u yasa boğan ölüm! Yurtta ölü bulundu!

Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi Mühendisliği Makina Bölümü 3.sınıf öğrencisi Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinden 22 yaşındaki Ömer Can Demir, kaldığı yurdun banyosunda ölü bulundu.
Demir'in ölümünden önce Twitter hesabından dikkat çekici paylaşımlarda bulunmuş. Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi Mühendisliği Makina Bölümü 3.sınıf öğrencisi  Ömer Can Demir, kaldığı yurtta cansız bedeni bulundu. Öğrencinin intihar ettiğinin düşünüldüğü öğrenildi. Şebinkarahisar Ahurcuk Köyünden Adem Demir'in oğlu Ömer Can Demir, kaldığı yurdun banyosunda ölü olarak bulundu. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlatırken Ömer Can Demir, memleketi Şebinkarahisar'da Ahurcuk Köyünde toprağa verildi. Sosyal medya hesabında dikkat çekici paylaşımlarda bulunmuş Ömer Can Demir, sosyal medya hesabından ölümünden önce dikkat çekici paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıktı. Demir, linkedin hesabında ise 'hakkında' bölümünde kendini şöyle anlatmış. "Merhabalar ben Ömer Can DEMİR , Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği bölümü öğrencisiyim. Üniversiteye başladığım ilk yıldan itibaren kendimi hızlı ve dinamik bir şekilde geliştirmeye devam ediyorum. Okulda öğrendiğim teorik bilgileri analiz, tasarım, üretim gibi departmanlarda uygulayarak kalıcı bir öğrenme hedefliyorum. Aynı zamanda açık kaynak kodlu mühendislik yazılımları üzerine kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Mottom " Her alanda çalış, Bir alanda uzmanlaş."  
Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi Mühendisliği Makina Bölümü 3.sınıf öğrencisi Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinden 22 yaşındaki Ömer Can Demir, kaldığı yurdun banyosunda ölü bulundu.

Demir'in ölümünden önce Twitter hesabından dikkat çekici paylaşımlarda bulunmuş.

Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi Mühendisliği Makina Bölümü 3.sınıf öğrencisi  Ömer Can Demir, kaldığı yurtta cansız bedeni bulundu. Öğrencinin intihar ettiğinin düşünüldüğü öğrenildi.

Şebinkarahisar Ahurcuk Köyünden Adem Demir'in oğlu Ömer Can Demir, kaldığı yurdun banyosunda ölü olarak bulundu. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlatırken Ömer Can Demir, memleketi Şebinkarahisar'da Ahurcuk Köyünde toprağa verildi.


Sosyal medya hesabında dikkat çekici paylaşımlarda bulunmuş

Ömer Can Demir, sosyal medya hesabından ölümünden önce dikkat çekici paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıktı.

Demir, linkedin hesabında ise 'hakkında' bölümünde kendini şöyle anlatmış.

"Merhabalar ben Ömer Can DEMİR , Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği bölümü öğrencisiyim. Üniversiteye başladığım ilk yıldan itibaren kendimi hızlı ve dinamik bir şekilde geliştirmeye devam ediyorum. Okulda öğrendiğim teorik bilgileri analiz, tasarım, üretim gibi departmanlarda uygulayarak kalıcı bir öğrenme hedefliyorum. Aynı zamanda açık kaynak kodlu mühendislik yazılımları üzerine kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Mottom " Her alanda çalış, Bir alanda uzmanlaş."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.