Giresunspor'da sürpriz aday!

SPOR 28.04.2024 - 17:17, Güncelleme: 28.04.2024 - 17:17 4683 kez okundu.
 

Giresunspor'da sürpriz aday!

Olağanüstü Genel Kurul kararı alan Giresunspor'da başkanlığa sürpriz bir isim adaylığını açıklayacak.
Genel kurul öncesi tam anlamıyla derin bir sessizliğe bürünen Çotanaklarda, henüz kimsenin kulüp başkanlığına resmi olarak adaylığını açıklamadığı Giresunspor’da, kongrede aday çıkmaması halinde kulübün kayyum heyetine kalmaması için Giresunspor tribünlerinin vazgeçilmez ismi ve aynı zamanda Alınca Köyü Muhtarı Hüseyin Bayraktar (Terzi Hüseyin), divan heyetine liste sunacağını açıkladı. Bayraktar, sosyal medya hesabından; “Aday çıkmaması halinde listem hazır. 42. ve 47. Alayların uşakları gümbür gümbür geliyor” mesajını paylaştı. Bayraktar’ın bu paylaşımı yüzlerce beğeni ve çok sayıda yorum aldı.
Olağanüstü Genel Kurul kararı alan Giresunspor'da başkanlığa sürpriz bir isim adaylığını açıklayacak.

Genel kurul öncesi tam anlamıyla derin bir sessizliğe bürünen Çotanaklarda, henüz kimsenin kulüp başkanlığına resmi olarak adaylığını açıklamadığı Giresunspor’da, kongrede aday çıkmaması halinde kulübün kayyum heyetine kalmaması için Giresunspor tribünlerinin vazgeçilmez ismi ve aynı zamanda Alınca Köyü Muhtarı Hüseyin Bayraktar (Terzi Hüseyin), divan heyetine liste sunacağını açıkladı.

Bayraktar, sosyal medya hesabından; “Aday çıkmaması halinde listem hazır. 42. ve 47. Alayların uşakları gümbür gümbür geliyor” mesajını paylaştı.

Bayraktar’ın bu paylaşımı yüzlerce beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.