Giresunspor, Tuzlaspor’a 3-0 kaybetti!

SPOR 08.04.2024 - 22:04, Güncelleme: 08.04.2024 - 22:04 5683 kez okundu.
 

Giresunspor, Tuzlaspor’a 3-0 kaybetti!

Giresunspor, Trendyol 1. Lig'in 29'uncu haftasında Tuzlaspor ile karşı karşıya geldi. Çotanak Stadyumu'ndaki müsabaka Tuzlaspor'un 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
Tuzlaspor'un gollerini 23'üncü dakikada Stankovski, 90+2'nci dakikada Enishan Ceylan (KK) ve 90+5'inci dakikada Togui kaydetti. Tuzlaspor'da Sadık Baş, 64'üncü dakikada kırmızı kartla cezalandırıldı. Bu sonucun ardından Tuzlaspor puanını 31'e yükseltti. Giresunspor ise 7 puanda kaldı. Bitexen Giresunspor'da teknik direktör Serhat Güller, genç oyuncularının ellerinden geleni yaptığını söyledi. Güller, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, genç bir kadro ile ligde mücadele etmeye çalıştıklarını belirtti. Bireysel hatadan kaynaklı karşılaşmanın başında yedikleri golle geriye düştüklerini vurgulayan Güller, şöyle konuştu: "Genç takımız. Kişisel hataların önüne geçmekte zorlanıyoruz. Yine kişisel hata yüzünden bir gol yedik. Rakibimiz 10 kişi kaldı. Bu andan itibaren gol pozisyonları da bulmaya çalıştık ama maalesef uzatma dakikalarında iki gol yiyerek mağlup olduk. Maçın sonucu bu değildi. Genç oyuncularım ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Daha iyi olacaklarını da düşünüyorum."    
Giresunspor, Trendyol 1. Lig'in 29'uncu haftasında Tuzlaspor ile karşı karşıya geldi. Çotanak Stadyumu'ndaki müsabaka Tuzlaspor'un 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Tuzlaspor'un gollerini 23'üncü dakikada Stankovski, 90+2'nci dakikada Enishan Ceylan (KK) ve 90+5'inci dakikada Togui kaydetti. Tuzlaspor'da Sadık Baş, 64'üncü dakikada kırmızı kartla cezalandırıldı.

Bu sonucun ardından Tuzlaspor puanını 31'e yükseltti. Giresunspor ise 7 puanda kaldı.

Bitexen Giresunspor'da teknik direktör Serhat Güller, genç oyuncularının ellerinden geleni yaptığını söyledi.

Güller, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, genç bir kadro ile ligde mücadele etmeye çalıştıklarını belirtti.

Bireysel hatadan kaynaklı karşılaşmanın başında yedikleri golle geriye düştüklerini vurgulayan Güller, şöyle konuştu:

"Genç takımız. Kişisel hataların önüne geçmekte zorlanıyoruz. Yine kişisel hata yüzünden bir gol yedik. Rakibimiz 10 kişi kaldı. Bu andan itibaren gol pozisyonları da bulmaya çalıştık ama maalesef uzatma dakikalarında iki gol yiyerek mağlup olduk. Maçın sonucu bu değildi. Genç oyuncularım ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Daha iyi olacaklarını da düşünüyorum."

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.