Giresunspor dibe demir attı

SPOR 23.02.2024 - 22:04, Güncelleme: 23.02.2024 - 22:10 4663+ kez okundu.
 

Giresunspor dibe demir attı

Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Altay ile Bitexen Giresunspor, Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda karşılaştı.
Karşılaşmayı ev sahibi İzmir ekibi Altay 1-0 kazanırken Çotanaklar ile Altay arasında puan farkı 8'e çıktı. Karşılaşmanın 24. Dakikasında Murat Uluç, attığı gol sonrası siyah beyazlı taraftarlar sevinç yaşadı. Düşme hattının içinde bulunan Giresunspor, ateş hattında olan bir diğer takım Altay'a mağlup olarak dibe demir attı. İzmir ekibi ise aldığı 5 hafta sonra aldığı bu galibiyetle moral kazanırken yarıştan kopmamak adına önemli bir üç puanı hanesine yazdırmış oldu. Temsilcimiz Giresunspor'un 3 puan hasreti 13 haftaya çıktı. Çotanaklar 25. Hafta maçında haftaya sahasında Adanaspor'u konuk edecek.
Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Altay ile Bitexen Giresunspor, Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda karşılaştı.

Karşılaşmayı ev sahibi İzmir ekibi Altay 1-0 kazanırken Çotanaklar ile Altay arasında puan farkı 8'e çıktı.

Karşılaşmanın 24. Dakikasında Murat Uluç, attığı gol sonrası siyah beyazlı taraftarlar sevinç yaşadı.

Düşme hattının içinde bulunan Giresunspor, ateş hattında olan bir diğer takım Altay'a mağlup olarak dibe demir attı. İzmir ekibi ise aldığı 5 hafta sonra aldığı bu galibiyetle moral kazanırken yarıştan kopmamak adına önemli bir üç puanı hanesine yazdırmış oldu.

Temsilcimiz Giresunspor'un 3 puan hasreti 13 haftaya çıktı. Çotanaklar 25. Hafta maçında haftaya sahasında Adanaspor'u konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.