Giresunlu gazeteciler kahvaltıda buluştu

GÜNDEM 11.01.2024 - 16:54, Güncelleme: 11.01.2024 - 16:54 4407+ kez okundu.
 

Giresunlu gazeteciler kahvaltıda buluştu

Giresun Gazeteciler Derneği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Giresun Almina Restaurant'ın ev sahipliğinde bir kahvaltı programı düzenledi.
Etkinliğe Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu, AK Parti Milletvekili Ali Temür, CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, MHP Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu,  Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı,  İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Özgür Özer,  CHP Belediye Başkan Adayı Fuat Köse ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Kahvaltı programında bir konuşma yapan Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram,  katılım sağlayan protokol üyelerine ve basın mensuplarına teşekkür etti. Konuşmasında basın özgürlüğüne vurgu yapan Bayram," Basın iletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde kamuoyuna haber ve bilgi sağlama gibi çok yönlü bir görevi yerine getirmektedir. Baskı, tehdit, şantaj ve kişilik haklarına saldırı gibi olgulardan, uzak özgür ve güçlü bir medya demokrasinin ana damarı durumundadır" dedi. Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nü kutlayan Bayram, yerel basının içinde bulunduğu zorluklara da değinerek, bu zorlukların aşılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde belirleyici kararlar alınmasını beklediklerini söyledi. Kutlama programında birer konuşma yapan Vali Vekili Davut Sinanoğlu,  Belediye Başkanı Şenlikoğlu,  milletvekilleri Temür, Işık Gezmiş ve Konal basının ilkeli ve doğru habercilik anlayışıyla toplumun gözü kulağı olduğunu belirterek, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nü kutladılar. Ve bu anlamlı günde Giresun basınıyla   bir arada olmaktan duydukları  memnuniyeti dile getirdiler. Proğram sonunda Almina Restaurant' ın sahibi Ömral Sarı'ya, Giresun Gazeteciler Derneği' nce hazırlanan plaket Vali Vekili Davut Sinanoğlu ve Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu tarafından takdim edildi.  
Giresun Gazeteciler Derneği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Giresun Almina Restaurant'ın ev sahipliğinde bir kahvaltı programı düzenledi.

Etkinliğe Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu, AK Parti Milletvekili Ali Temür, CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, MHP Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu,  Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı,  İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Özgür Özer,  CHP Belediye Başkan Adayı Fuat Köse ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Kahvaltı programında bir konuşma yapan Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram,  katılım sağlayan protokol üyelerine ve basın mensuplarına teşekkür etti.

Konuşmasında basın özgürlüğüne vurgu yapan Bayram," Basın iletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde kamuoyuna haber ve bilgi sağlama gibi çok yönlü bir görevi yerine getirmektedir. Baskı, tehdit, şantaj ve kişilik haklarına saldırı gibi olgulardan, uzak özgür ve güçlü bir medya demokrasinin ana damarı durumundadır" dedi.

Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nü kutlayan Bayram, yerel basının içinde bulunduğu zorluklara da değinerek, bu zorlukların aşılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde belirleyici kararlar alınmasını beklediklerini söyledi.

Kutlama programında birer konuşma yapan Vali Vekili Davut Sinanoğlu,  Belediye Başkanı Şenlikoğlu,  milletvekilleri Temür, Işık Gezmiş ve Konal basının ilkeli ve doğru habercilik anlayışıyla toplumun gözü kulağı olduğunu belirterek, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nü kutladılar. Ve bu anlamlı günde Giresun basınıyla   bir arada olmaktan duydukları  memnuniyeti dile getirdiler.

Proğram sonunda Almina Restaurant' ın sahibi Ömral Sarı'ya, Giresun Gazeteciler Derneği' nce hazırlanan plaket Vali Vekili Davut Sinanoğlu ve Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu tarafından takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.