Yıldız Haber
Yıldız Haber
Sağanak
Giresun · 20°C
Bizi Takip Edin
15 Eylül 2026 - 16:04

Giresun’da sarı-kırmızılılardan minik yüreklere büyük dokunuş

Giresun Galatasaraylı Taraftarlar Derneği, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Giresun Yolağzı Şehit Özkan Kılıç İlkokulu ve Anaokulu öğrencilerine kırtasiye desteğinde bulundu.

0 Okunma 0 Paylaşım
Giresun’da sarı-kırmızılılardan minik yüreklere büyük dokunuş

Dernek tarafından gerçekleştirilen destek kapsamında öğrencilere çeşitli kırtasiye malzemeleri ulaştırılırken, çocukların yeni eğitim öğretim dönemine daha güzel ve başaralı bir başlangıç yapmalarına katkı sunulması amaçlandı.

Okulda öğrencilerle bir araya gelen Giresun Galatasaraylı Taraftarlar Derneği üyeleri, çocukların heyecanına ortak olurken, öğrencilerin mutluluğu da etkinliğe renk kattı.

Dernek Başkanı Halit Burak Aygün, eğitim ve çocuklara yönelik sosyal sorumluluk çalışmalarını önemsediklerini belirterek, Galatasaray kültürünün yalnızca sportif başarılarla sınırlı olmadığını ifade etti.

Aygün, açıklamasında, “Büyük şair ve eğitimci, Galatasaray Spor Kulübümüzün hami başkanı Tevfik Fikret’in bizlere miras bıraktığı ‘Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür’ anlayışını yalnızca bir söz olarak değil, gelecek nesillere karşı taşıdığımız önemli bir sorumluluk olarak görüyoruz. Çocuklarımızın özgür düşünen, sorgulayan, bilgili, vicdanlı ve çağdaş bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak bizim için son derece kıymetli. Bugün burada öğrencilerimizin yüzündeki mutluluğa ortak olmak bizleri de çok mutlu etti” dedi.

Dernek olarak sosyal sorumluluk çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Aygün, “Eğitime yapılan her katkının, ülkemizin ve şehrimizin geleceğine yapılan bir yatırım olduğuna inanıyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde çocuklarımızın yanında olmaya, onların eğitim yolculuklarına destek vermeye devam edeceğiz. Bugün gerçekleştirdiğimiz bu çalışma da bizim için sadece bir kırtasiye desteği değil, çocuklarımızın yanında olduğumuzu hissettiren anlamlı bir buluşmadır” ifadelerini kullandı.

Giresun Galatasaraylı Taraftarlar Derneği yönetimi, kendilerini ağırlayan okul yönetimine ve öğretmenlere teşekkür ederek, tüm öğrencilere sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir eğitim öğretim yılı temennisinde bulundu.

Kaynak: Bülten.

#giresun #minik #dokunuş

Galeri

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!