Giresun'da Ramazan Pidesi Fiyatı Belli Oldu

EKONOMİ (YHG) - Yıldız Haber Gazetesi | 20.02.2025 - 15:31, Güncelleme: 20.02.2025 - 15:31 15314+ kez okundu.
 

Giresun'da Ramazan Pidesi Fiyatı Belli Oldu

Giresun’da 2025 yılı Ramazan Pidesinin fiyatı açıklandı. Giresun Fırıncılar Odası Başkanı Hami Demir, Ramazan Pidesi güncel fiyatlarını açıkladı.
Fırıncılar Odası Başkanı Hami Demir, 380 gram susamlı pidenin bu yıl 30 TL'den satılacağını açıkladı. Demir, fırıncıların bunun dışında başka bir fiyatla pide satışı yapamayacaklarını söyledi. Bu fiyatların Bulancak ve diğer ilçelerde de uygulanması bekleniyor. Ancak asgari ücretli için bu fiyatlar oldukça cep yakacağa benziyor. Geçen ay ekmeğe gelen zamla ne yapacağını şaşıran dar gelirli aileler, ramazan pidesi fiyatlarıyla bir kez daha kara kara düşünmek zorunda.  
Giresun’da 2025 yılı Ramazan Pidesinin fiyatı açıklandı. Giresun Fırıncılar Odası Başkanı Hami Demir, Ramazan Pidesi güncel fiyatlarını açıkladı.

Fırıncılar Odası Başkanı Hami Demir, 380 gram susamlı pidenin bu yıl 30 TL'den satılacağını açıkladı.

Demir, fırıncıların bunun dışında başka bir fiyatla pide satışı yapamayacaklarını söyledi. Bu fiyatların Bulancak ve diğer ilçelerde de uygulanması bekleniyor.

Ancak asgari ücretli için bu fiyatlar oldukça cep yakacağa benziyor. Geçen ay ekmeğe gelen zamla ne yapacağını şaşıran dar gelirli aileler, ramazan pidesi fiyatlarıyla bir kez daha kara kara düşünmek zorunda.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.