Giresun'da okul servis araçları denetlendi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 08.02.2024 - 14:39, Güncelleme: 08.02.2024 - 15:02 3653+ kez okundu.
 

Giresun'da okul servis araçları denetlendi

Giresun'da okul servis araçlarına yönelik denetimler devam ediyor.
Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince çocukların huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak, servis sürücülerinin dikkat ve hassasiyetlerini en üst düzeyde tutarak trafik kazalarını önlemek amacıyla servis araçlarının denetlendiği belirtildi. Uygulamanın eğitim dönemi boyunda devam edeceği vurgulanan açıklamada, okullarda öğrenci ve öğretmenlere yönelik trafik güvenliği eğitimlerinin de sürdürüldüğü kaydedildi.
Giresun'da okul servis araçlarına yönelik denetimler devam ediyor.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince çocukların huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak, servis sürücülerinin dikkat ve hassasiyetlerini en üst düzeyde tutarak trafik kazalarını önlemek amacıyla servis araçlarının denetlendiği belirtildi.

Uygulamanın eğitim dönemi boyunda devam edeceği vurgulanan açıklamada, okullarda öğrenci ve öğretmenlere yönelik trafik güvenliği eğitimlerinin de sürdürüldüğü kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.