Giresun’da kuvvetli rüzgâr ve fırtına bekleniyor!
Giresun Valiliği, Doğu Karadeniz’de beklenen fırtına nedeniyle vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, 3 Ekim 2026 Cumartesi günü ilk saatlerden itibaren Doğu Karadeniz’in batısında, özellikle Giresun ve Trabzon kıyılarında kuvvetli rüzgâr etkili olacak.
Rüzgârın batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde, saatte 50 ila 75 kilometre hızla fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.
Valilik, fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar ve deniz ulaşımında olumsuzluklar yaşanabileceğine dikkat çekerek, vatandaşların ve denizcilerin tedbirli olmalarını istedi.
Fırtınanın 3 Ekim Cumartesi günü saat 00.00’da başlaması ve aynı gün saat 21.00 sıralarında etkisini kaybetmesi öngörülüyor.
Kaynak: www.yildizhaber.com.tr-
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir











