Giresun'da kriz masası kuruldu, kurumlar teyakkuzda!

ASAYİŞ 26.11.2023 - 20:16, Güncelleme: 26.11.2023 - 20:16 5268+ kez okundu.
 

Giresun'da kriz masası kuruldu, kurumlar teyakkuzda!

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında, AFAD Kriz Merkezinde Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.
Vali Serdengeçti toplantı sonrası "İlimizde etkisini gösteren fırtına hadisesi ve beklenen yağışlar için başta AFAD olmak üzere tüm kurumlarımız ile birlikte teyakkuz halindeyiz. Yaşanan olaylara ivedilikle müdahale ediyor, gerekli tüm tedbirleri alıyoruz." diyerek vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. YARALILARI ZİYARET ETTİ Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun'da etkili olan fırtına sonrası yaralanan vatandaşları ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Serdengeçti, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada "İlimizde etkisini gösteren fırtınadan dolayı yaralanan hemşehrilerimizi ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgiler aldık, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yüce Mevla beterinden korusun" temennisinde bulundu.
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında, AFAD Kriz Merkezinde Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Serdengeçti toplantı sonrası "İlimizde etkisini gösteren fırtına hadisesi ve beklenen yağışlar için başta AFAD olmak üzere tüm kurumlarımız ile birlikte teyakkuz halindeyiz. Yaşanan olaylara ivedilikle müdahale ediyor, gerekli tüm tedbirleri alıyoruz." diyerek vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

YARALILARI ZİYARET ETTİ

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun'da etkili olan fırtına sonrası yaralanan vatandaşları ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Serdengeçti, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada "İlimizde etkisini gösteren fırtınadan dolayı yaralanan hemşehrilerimizi ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgiler aldık, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yüce Mevla beterinden korusun" temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.