Giresun'da köy grup yolunda çalışmalar sürüyor

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 03.06.2024 - 13:30, Güncelleme: 04.06.2024 - 10:15 1123+ kez okundu.
 

Giresun'da köy grup yolunda çalışmalar sürüyor

Espiye Kaymakamı Taner Tengir, Espiye-Ericek grup yolunda çalışmaların sürdürüldüğünü bildirdi.
Tengir, gazetecilere, 22 Ağustos 2020'de yörede yaşanan sel afeti nedeniyle grup yolunda hasarların oluştuğunu belirtti. Kaymakam Tengir, 45 kilometrelik grup güzergahında yol genişletme, istinat duvarı ve menfez çalışmalarının yapıldığını aktardı. Çalışmaları sıkı takip ettiklerini vurgulayan Tengir, "Rabbim bir daha böyle acı hadiseleri ülkemize ve milletimize göstermesin." dedi.​​​​​​​
Espiye Kaymakamı Taner Tengir, Espiye-Ericek grup yolunda çalışmaların sürdürüldüğünü bildirdi.

Tengir, gazetecilere, 22 Ağustos 2020'de yörede yaşanan sel afeti nedeniyle grup yolunda hasarların oluştuğunu belirtti.

Kaymakam Tengir, 45 kilometrelik grup güzergahında yol genişletme, istinat duvarı ve menfez çalışmalarının yapıldığını aktardı.

Çalışmaları sıkı takip ettiklerini vurgulayan Tengir, "Rabbim bir daha böyle acı hadiseleri ülkemize ve milletimize göstermesin." dedi.​​​​​​​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.