Giresun'da ırmakta kalan araçta 7 kişinin korku dolu anları!

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.04.2024 - 21:26, Güncelleme: 23.04.2024 - 21:26 4435 kez okundu.
 

Giresun'da ırmakta kalan araçta 7 kişinin korku dolu anları!

Şebinkarahisar ilçesinde meydana gelen kazada bir kaza itfaiye ve jandarma ekiplerinin yardımıyla önlenmiş oldu.
Yüksek debili ırmağa aracı ile giren bir vatandaş ve beraberindeki 6 kişi kurtarıldı. Şebinkarahisar-Giresun kara yolu üzerinde Şaplıca Köyü yakınlarında meydana gelen olayda, R.Ç. idaresindeki 28 AAR 945 plakalı cip, yüksek debili ve taşlık olan ırmaktan karşı tarafına geçmek isteyince araç bir anda suda sürüklenmeye başladı. Sürücü ile aralarında çocukların da bulunduğu 7 kişi itfaiye ve jandarma ekiplerince kurtarıldı.   Alınan bilgilere göre piknik yapmak için Şaplıca Köyü yakınlarındaki alana gelen aile, yüksek debili ırmaktan aracı ile geçmek istedi. İçerisinde 7 kişinin bulunduğu cip aracı ile birlikte ırmağa giren sürücü suyu şiddetiyle aracının kontrolünü kaybetti. Bölgede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ile İtfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk olarak aileyi kurtaran ekipler, ardından traktör yardımı ile aracı ırmaktan kurtardı. Kaynak : www.yenisebinkarahisar.net
Şebinkarahisar ilçesinde meydana gelen kazada bir kaza itfaiye ve jandarma ekiplerinin yardımıyla önlenmiş oldu.

Yüksek debili ırmağa aracı ile giren bir vatandaş ve beraberindeki 6 kişi kurtarıldı. Şebinkarahisar- Giresun kara yolu üzerinde Şaplıca Köyü yakınlarında meydana gelen olayda, R.Ç. idaresindeki 28 AAR 945 plakalı cip, yüksek debili ve taşlık olan ırmaktan karşı tarafına geçmek isteyince araç bir anda suda sürüklenmeye başladı. Sürücü ile aralarında çocukların da bulunduğu 7 kişi itfaiye ve jandarma ekiplerince kurtarıldı.

 

Alınan bilgilere göre piknik yapmak için Şaplıca Köyü yakınlarındaki alana gelen aile, yüksek debili ırmaktan aracı ile geçmek istedi. İçerisinde 7 kişinin bulunduğu cip aracı ile birlikte ırmağa giren sürücü suyu şiddetiyle aracının kontrolünü kaybetti.

Bölgede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ile İtfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

İlk olarak aileyi kurtaran ekipler, ardından traktör yardımı ile aracı ırmaktan kurtardı.

Kaynak : www.yenisebinkarahisar.net

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.