Giresun’da ‘İntiharı Önleme’ toplantısı yapıldı!

GÜNDEM 02.11.2023 - 12:02, Güncelleme: 02.11.2023 - 12:07 5655+ kez okundu.
 

Giresun’da ‘İntiharı Önleme’ toplantısı yapıldı!

Giresun İl İntiharı Önleme Kurul Toplantısı, Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş başkanlığında, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammed Bulut, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Ünal Özek’in ve ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla Giresun Valiliği konferans salonunda gerçekleşti.
Toplantı gündeminde Giresun ili intihar verilerinin sunumu ve intiharı önleme konusunda il düzeyinde yapılabilecek çalışmalar yer almış olup toplantı sunumu Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Bekir Bulut tarafından yapıldı. İntihar vakalarının önlenmesi, toplumsal farkındalığın artırılması ve bu konuda atılacak adımların belirlenmesi amacıyla Giresun İl İntiharı Önleme Kurulu, bir araya geldi. Yapılan açıklamada toplantının; intiharı önleme adına atılacak adımların belirlenmesi ve uygulanmasında kritik bir öneme sahip olduğu belirtildi. Toplantının içeriği ve alınan kararlar hakkında detaylı bilgi verilmese de, bu tür toplantıların, intiharın önlenmesi ve toplumun bu konudaki farkındalığının artırılması için büyük bir öneme sahip olduğu ifade edildi. Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş'un başkanlığında gerçekleşen toplantı, intiharın önlenmesi adına atılacak adımların belirlenmesi noktasında büyük bir öneme sahip. Çavuş yaptığı konuşmada; "Giresun İl İntiharı Önleme Kurulu'nun aldığı kararların, il genelinde intiharı önleme stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasında kritik bir rol oynayacağı düşünülmektedir." diyerek toplantıda konuşulan konu başlıklarından bahsetti.
Giresun İl İntiharı Önleme Kurul Toplantısı, Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş başkanlığında, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammed Bulut, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Ünal Özek’in ve ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla Giresun Valiliği konferans salonunda gerçekleşti.

Toplantı gündeminde Giresun ili intihar verilerinin sunumu ve intiharı önleme konusunda il düzeyinde yapılabilecek çalışmalar yer almış olup toplantı sunumu Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Bekir Bulut tarafından yapıldı.

İntihar vakalarının önlenmesi, toplumsal farkındalığın artırılması ve bu konuda atılacak adımların belirlenmesi amacıyla Giresun İl İntiharı Önleme Kurulu, bir araya geldi. Yapılan açıklamada toplantının; intiharı önleme adına atılacak adımların belirlenmesi ve uygulanmasında kritik bir öneme sahip olduğu belirtildi. Toplantının içeriği ve alınan kararlar hakkında detaylı bilgi verilmese de, bu tür toplantıların, intiharın önlenmesi ve toplumun bu konudaki farkındalığının artırılması için büyük bir öneme sahip olduğu ifade edildi.

Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş'un başkanlığında gerçekleşen toplantı, intiharın önlenmesi adına atılacak adımların belirlenmesi noktasında büyük bir öneme sahip. Çavuş yaptığı konuşmada; " Giresun İl İntiharı Önleme Kurulu'nun aldığı kararların, il genelinde intiharı önleme stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasında kritik bir rol oynayacağı düşünülmektedir." diyerek toplantıda konuşulan konu başlıklarından bahsetti.


Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.