Giresun'da iki doktor birbirine girdi!

ASAYİŞ 30.04.2024 - 20:58, Güncelleme: 30.04.2024 - 20:58 7853 kez okundu.
 

Giresun'da iki doktor birbirine girdi!

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana gelen olayda iki doktorun birbirine girdiği öğrenildi.
Alınan bilgiye göre Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Üroloji Kliniğinde görevli Asistan Doktor Uğur Semiz ile bir başka hastanede görevli pratisyen doktorun kavga ettiği öğrenildi. Olay sonrası doktorların birbirinden şikayetçi oldukları bilgisine ulaşıldı. Olay sonrası Giresun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı bir açıklama yaptı. Başhekim Kulaklı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Hastanemiz Üroloji Kliniğinde görevli Asistan Doktorumuz Uğur Semiz’e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Saldırı hakkında hukuki süreç başlamıştır ve bu sürecin yakınen takipçisi olacağız"
Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana gelen olayda iki doktorun birbirine girdiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Üroloji Kliniğinde görevli Asistan Doktor Uğur Semiz ile bir başka hastanede görevli pratisyen doktorun kavga ettiği öğrenildi.

Olay sonrası doktorların birbirinden şikayetçi oldukları bilgisine ulaşıldı.

Olay sonrası Giresun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı bir açıklama yaptı.

Başhekim Kulaklı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Hastanemiz Üroloji Kliniğinde görevli Asistan Doktorumuz Uğur Semiz’e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Saldırı hakkında hukuki süreç başlamıştır ve bu sürecin yakınen takipçisi olacağız"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.