Giresun’da güvenlik masaya yatırıldı!

GÜNDEM 09.05.2024 - 17:56, Güncelleme: 09.05.2024 - 18:00 3509 kez okundu.
 

Giresun’da güvenlik masaya yatırıldı!

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında, ‘Giresun’un Huzuru Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın talimatları ile ilki 4 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen toplantının ikincisi Perşembe günü Giresun Valiliği tarafından canlı olarak yapıldı. ‘Giresun Valiliği olarak emniyetimiz, jandarmamız ve sahil güvenlik unsurlarımızla birlikte vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, kamu düzeninin dirlik ve esenliğinin devamlılığı, suç ve suç örgütlerine karşı mücadelenin sürdürülmesi ve hukuk ile kanunlarımızdan aldığımız güçle şüphelilerin adalete teslim edilmesi noktasında çalışmalarımızı büyük bir azim ve disiplinle sürdürmeye devam ediyoruz’ diye konuşan Vali Serdengeçti, güvenlik güçlerinin son 2 ay içinde yürüttüğü operasyonlar hakkında detaylı bilgiler verdi. Terörle mücadelede FETÖ, PKK, sol ve dini istismar eden örgütlerle amansız bir mücadele yürütüldüğü belirten Vali Serdengeçti, göçmen kaçakçılığına karşı da operasyonlar düzenlendiğini ve düzensiz göçmenlerin yakalandığını ifade ederek, uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda önemli miktarda uyuşturucu ve silah ele geçirildiğini aktardı. Organize suçlarla mücadelede, ekonomik, sosyal ve idari yapıyı kontrol etmek amacıyla oluşturulan suç örgütlerine karşı da kararlı bir mücadele yürütüldüğü belirten Vali Serdengeçti, kaçakçılıkla mücadelede, mali suçlarla mücadelede, asayiş suçlarıyla mücadele, siber suçlarla mücadele ve trafik olaylarına yönelik yapılan denetimlerde 170 bin 652 aracın kontrol edildiği, 3 bin 873 araca cezai işlem uygulandığını ve 173 yaralanmalı kaza meydana geldiği ifade etti.    
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında, ‘Giresun’un Huzuru Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın talimatları ile ilki 4 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen toplantının ikincisi Perşembe günü Giresun Valiliği tarafından canlı olarak yapıldı.

Giresun Valiliği olarak emniyetimiz, jandarmamız ve sahil güvenlik unsurlarımızla birlikte vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, kamu düzeninin dirlik ve esenliğinin devamlılığı, suç ve suç örgütlerine karşı mücadelenin sürdürülmesi ve hukuk ile kanunlarımızdan aldığımız güçle şüphelilerin adalete teslim edilmesi noktasında çalışmalarımızı büyük bir azim ve disiplinle sürdürmeye devam ediyoruz’ diye konuşan Vali Serdengeçti, güvenlik güçlerinin son 2 ay içinde yürüttüğü operasyonlar hakkında detaylı bilgiler verdi.

Terörle mücadelede FETÖ, PKK, sol ve dini istismar eden örgütlerle amansız bir mücadele yürütüldüğü belirten Vali Serdengeçti, göçmen kaçakçılığına karşı da operasyonlar düzenlendiğini ve düzensiz göçmenlerin yakalandığını ifade ederek, uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda önemli miktarda uyuşturucu ve silah ele geçirildiğini aktardı.

Organize suçlarla mücadelede, ekonomik, sosyal ve idari yapıyı kontrol etmek amacıyla oluşturulan suç örgütlerine karşı da kararlı bir mücadele yürütüldüğü belirten Vali Serdengeçti, kaçakçılıkla mücadelede, mali suçlarla mücadelede, asayiş suçlarıyla mücadele, siber suçlarla mücadele ve trafik olaylarına yönelik yapılan denetimlerde 170 bin 652 aracın kontrol edildiği, 3 bin 873 araca cezai işlem uygulandığını ve 173 yaralanmalı kaza meydana geldiği ifade etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.