Giresun'da Afet işleri müdürlüğü kuruldu!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 05.06.2024 - 17:55, Güncelleme: 05.06.2024 - 18:00 2511+ kez okundu.
 

Giresun'da Afet işleri müdürlüğü kuruldu!

Giresun Belediye Meclisi Haziran ayı ilk toplantısını yaptı.
Belediye Başkan Vekili Taner Yazıcı başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri görüşüldü. Bazı maddeler ilgili komisyonlara havale edilirken, bazı maddeler ise karara bağlandı. Gündem maddeleri arasında yer alan belediye bünyesinde Afet İşleri Müdürlüğü’nün kurulması kabul edildi. Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’ne üyelik için ise Giresun Belediyesi adına doğal üye Belediye Başkanı Fuat Köse’nin haricinde Belediye Meclis Üyeleri Taner Yazıcı ve Evrim Özkan seçildi. Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantısının ise 11 Haziran 2024 günü saat 14.00’da yapılması kararlaştırılarak oturum sonlandırıldı.
Giresun Belediye Meclisi Haziran ayı ilk toplantısını yaptı.

Belediye Başkan Vekili Taner Yazıcı başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.

Bazı maddeler ilgili komisyonlara havale edilirken, bazı maddeler ise karara bağlandı.

Gündem maddeleri arasında yer alan belediye bünyesinde Afet İşleri Müdürlüğü’nün kurulması kabul edildi.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’ne üyelik için ise Giresun Belediyesi adına doğal üye Belediye Başkanı Fuat Köse’nin haricinde Belediye Meclis Üyeleri Taner Yazıcı ve Evrim Özkan seçildi.

Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantısının ise 11 Haziran 2024 günü saat 14.00’da yapılması kararlaştırılarak oturum sonlandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.