Giresun'a Kapalı ve Yağışlı Hava Geri Dönüyor

YAŞAM 08.05.2024 - 18:25, Güncelleme: 08.05.2024 - 18:25 7674 kez okundu.
 

Giresun'a Kapalı ve Yağışlı Hava Geri Dönüyor

Meteorolojiden Uyarı Geldi! Ülke genelinde bahar havası devam ederken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hafta sonu için önemli bir uyarı geldi.
Sıcaklık ve yağış konusunda yapılan uyarılara göre, cuma gününden itibaren ülke genelinde sıcaklıkların yaklaşık 5 derece düşmesi bekleniyor. Cumartesi günü ise tüm yurt genelinde sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Giresun'da da sıcaklıkların cumartesi günü 12 dereceye kadar düşmesi öngörülüyor. Bu durum, Giresun ve çevresinde yaşayanları yağışlı hava koşullarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Özellikle dışarı çıkacak olanların şemsiye ve yağmurluk gibi önlemleri almaları önem taşıyor. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı 4 günlük hava tahmin haritaları... 9 MAYIS PERŞEMBE   10 MAYIS CUMA   11 MAYIS CUMARTESİ 12 MAYIS PAZAR
Meteorolojiden Uyarı Geldi! Ülke genelinde bahar havası devam ederken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hafta sonu için önemli bir uyarı geldi.

Sıcaklık ve yağış konusunda yapılan uyarılara göre, cuma gününden itibaren ülke genelinde sıcaklıkların yaklaşık 5 derece düşmesi bekleniyor.

Cumartesi günü ise tüm yurt genelinde sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Giresun'da da sıcaklıkların cumartesi günü 12 dereceye kadar düşmesi öngörülüyor.

Bu durum, Giresun ve çevresinde yaşayanları yağışlı hava koşullarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Özellikle dışarı çıkacak olanların şemsiye ve yağmurluk gibi önlemleri almaları önem taşıyor.

İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı 4 günlük hava tahmin haritaları...

9 MAYIS PERŞEMBE

 

10 MAYIS CUMA

 

11 MAYIS CUMARTESİ

12 MAYIS PAZAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.