Giresun Ucim’den mavi kurdele etkinliği

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 11.07.2024 - 15:41, Güncelleme: 11.07.2024 - 15:50 6081+ kez okundu.
 

Giresun Ucim’den mavi kurdele etkinliği

10-16 Temmuz Ucim Derneği kuruluş haftası olarak, “Mavi Kurdele Tak, Çocuk istismarına destek ol” sloganıyla birlikte Giresun Ucim Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Giresun Dernek sorumlusu Gamze Emecen ve üyeler Başak Yeni, Melis Baydemir ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundular.
Ziyarette esnaflara mavi kurdele takılarak günün anlam ve önemini aynı zamanda Ucim derneği tanıtıldı. UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Giresun Temsilciliği, Çocuk İstismarı Farkındalık Haftası dolayısıyla Giresun esnaflarına mavi kurdele taktı. Dernek sorumlusu Gamze Emecen, 'Çocuklar için mavi kurdele tak' kampanyasına herkesten destek beklediklerini açıkladı. Giresun Ucim Dernek sorumlusu Gamze Emecen, etkinliğin detaylarını anlattı. Her yıl Temmuz ayının ikinci haftası gerçekleştirilen 'Mavi Kurdele Tak' kampanyasının “Mavi kurdele kampanyası ile tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak 'Çocuklar İçin Mücadele Et' mesajını yaymayı amaçladık. Bu sebeple Çocuk İstismarı ile Mücadele ve Farkındalık Haftası'ndaki 'Çocuklar için mavi kurdele tak' kampanyasına tüm ülkenin desteğini bekliyoruz. Sosyal medyadan da destek olunabilecek kampanyaya sol bileklere takılacak mavi kurdeleyle çekilen fotoğraf veya videoların #çocuklariçinmavikurdeletak etiketiyle paylaşılarak çocuklarımızın sesinin daha çok duyulmasını sağlayabilirsiniz" dedi.  
10-16 Temmuz Ucim Derneği kuruluş haftası olarak, “Mavi Kurdele Tak, Çocuk istismarına destek ol” sloganıyla birlikte Giresun Ucim Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Giresun Dernek sorumlusu Gamze Emecen ve üyeler Başak Yeni, Melis Baydemir ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundular.

Ziyarette esnaflara mavi kurdele takılarak günün anlam ve önemini aynı zamanda Ucim derneği tanıtıldı. UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Giresun Temsilciliği, Çocuk İstismarı Farkındalık Haftası dolayısıyla Giresun esnaflarına mavi kurdele taktı. Dernek sorumlusu Gamze Emecen, 'Çocuklar için mavi kurdele tak' kampanyasına herkesten destek beklediklerini açıkladı. Giresun Ucim Dernek sorumlusu Gamze Emecen, etkinliğin detaylarını anlattı. Her yıl Temmuz ayının ikinci haftası gerçekleştirilen ' Mavi Kurdele Tak' kampanyasının “ Mavi kurdele kampanyası ile tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak 'Çocuklar İçin Mücadele Et' mesajını yaymayı amaçladık. Bu sebeple Çocuk İstismarı ile Mücadele ve Farkındalık Haftası'ndaki 'Çocuklar için mavi kurdele tak' kampanyasına tüm ülkenin desteğini bekliyoruz. Sosyal medyadan da destek olunabilecek kampanyaya sol bileklere takılacak mavi kurdeleyle çekilen fotoğraf veya videoların #çocuklariçinmavikurdeletak etiketiyle paylaşılarak çocuklarımızın sesinin daha çok duyulmasını sağlayabilirsiniz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.