Giresun Sağlık Sen, üyeleri ile birlikte buluştu

GÜNDEM 16.05.2024 - 16:01, Güncelleme: 16.05.2024 - 16:14 3580+ kez okundu.
 

Giresun Sağlık Sen, üyeleri ile birlikte buluştu

Sağlık Sen Giresun Şubesinin yönetim kurulu olarak hemşireler, ebeler ve anneler gününde tüm üyeleriyle birlikte kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.
Giresun merkez ve yakın ilçeler için merkezde düzenlenen kahvaltı doğu ilçeleri içinse Tirebolu'nda düzenlendi. Çok sayıda üye ve çalışanın katıldığı kahvaltıda idarelerden de katılım sağlandı. Yapılan açıklamada, “Sağlık-Sen Giresun Şubesi Hemşireler, Ebeler ve Anneler gününe özel kahvaltı programımıza katılan çok değerli; İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Köksal’a, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Murat Bekçi’ye, İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Önceki Başkanı Dr. Muhammed Aksu’ya, Dr.Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr.Cengiz Cindemir’e, Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Halil Külekçi’ye, Müdür Yardımıcı Cihan Demiral’a, Prof.Dr.A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekim Yrd. Dr.Öğr.Üyesi İskender Aksoy’a, Prof.Dr.A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Cezmi Öztürk’e, Müdür Yardımcısı Yusuf Yılmaz’a, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma Yüksel Ayas’a, Müdür Yardımcısı Fatma Ayaz’a, GRÜ Eğitim Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nuray Yılmaz’a, GRÜ Eğitim Araştırma Hastanesi Önceki Müdür Yardımcısı Şahin Özdemir’e, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü Hüseyin Gökay Akın’a , Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Remziye Çengel’e, Ağız ve Diş Sağılığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü Halis Yeşil’e , GRÜ Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü İpek Elifoğlu’na ,Bulancak Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Olgun Işıkdemir’e ,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Reyhan Kasap’a ,Tirebolu Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Tahsin Tacal’a, Espiye Devlet Hastanesi Müdürü Selami Karaman'a, Müdür Yardımcısı Özlem Küçükaydın’a Aile ve Sosyal Hizmetler  İl Müdürü Mustafa Modaoğlu’na ve İl Müdür Yardımcısı Köksal Tiryaki’ye, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Muslihiddin Aydın’a katılımlarından dolayı teşekkür eder, Büyük Sağlık-Sen ailesi olarak çalışmalarında üstün başarılar dileriz. Ayrıca mazeretlerinden dolayı programımıza katılamayacağını bildiren idarecilerimiz, temsilcilerimiz ve üyelerimize de teşekkür ederiz” denildi.
Sağlık Sen Giresun Şubesinin yönetim kurulu olarak hemşireler, ebeler ve anneler gününde tüm üyeleriyle birlikte kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Giresun merkez ve yakın ilçeler için merkezde düzenlenen kahvaltı doğu ilçeleri içinse Tirebolu'nda düzenlendi. Çok sayıda üye ve çalışanın katıldığı kahvaltıda idarelerden de katılım sağlandı.

Yapılan açıklamada, “Sağlık-Sen Giresun Şubesi Hemşireler, Ebeler ve Anneler gününe özel kahvaltı programımıza katılan çok değerli; İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Köksal’a, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Murat Bekçi’ye, İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Önceki Başkanı Dr. Muhammed Aksu’ya, Dr.Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr.Cengiz Cindemir’e, Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Halil Külekçi’ye, Müdür Yardımıcı Cihan Demiral’a, Prof.Dr.A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekim Yrd. Dr.Öğr.Üyesi İskender Aksoy’a, Prof.Dr.A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Cezmi Öztürk’e, Müdür Yardımcısı Yusuf Yılmaz’a, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma Yüksel Ayas’a, Müdür Yardımcısı Fatma Ayaz’a, GRÜ Eğitim Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nuray Yılmaz’a, GRÜ Eğitim Araştırma Hastanesi Önceki Müdür Yardımcısı Şahin Özdemir’e, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü Hüseyin Gökay Akın’a , Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Remziye Çengel’e, Ağız ve Diş Sağılığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü Halis Yeşil’e , GRÜ Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü İpek Elifoğlu’na ,Bulancak Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Olgun Işıkdemir’e ,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Reyhan Kasap’a ,Tirebolu Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Tahsin Tacal’a, Espiye Devlet Hastanesi Müdürü Selami Karaman'a, Müdür Yardımcısı Özlem Küçükaydın’a Aile ve Sosyal Hizmetler  İl Müdürü Mustafa Modaoğlu’na ve İl Müdür Yardımcısı Köksal Tiryaki’ye, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Muslihiddin Aydın’a katılımlarından dolayı teşekkür eder, Büyük Sağlık-Sen ailesi olarak çalışmalarında üstün başarılar dileriz. Ayrıca mazeretlerinden dolayı programımıza katılamayacağını bildiren idarecilerimiz, temsilcilerimiz ve üyelerimize de teşekkür ederiz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.