Giresun' da Gençlerin hayallerine hibe desteği

YAŞAM 13.06.2023 - 13:17, Güncelleme: 13.06.2023 - 13:17 3257+ kez okundu.
 

Giresun' da Gençlerin hayallerine hibe desteği

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Giresun İl Koordinatörlüğü tarafından Görele Gençlik Merkezinde lise son sınıfta okuyan gençlere yönelik hibeler ve hayallerimiz konulu eğitim verildi.
Gençlerin ailelerine yardım etmesi ve yön vermesi gerektini ifade eden TKDK Giresun İl Koordinatörü Emin Serdar Kurşun “Türkiye Yüzyılında Turizm, Tarım, Hayvancılık, Yenilenebilir Enerji, Zanaatkârlık, Üretim, Markalaşma, Girişimcilik konuları daha da önem kazanmıştır. Üreten ve Çalışan bir gençlikle ülkemizin kalkınma seviyesinde artış olacaktır. Sevgili Gençler sizler de bu tür projelerde yer almalısınız. Üreten bir gençlik ile ülkemizi daha güçlü kılacağız ” dedi. İl Koordinatörü Serdar Kurşun LADER Yaklaşımı programının da ilimiz açısından çok önemli olduğunu, özellikle 25 yaş altı gençlerin bu programda yer alması için Yerel Eylem Grubu Derneklerini özel bir şart getirdiklerini ifade ederek, "Gençler siz yeter ki, hayal kurun, devletimiz sizlerin yanında yer alacaktır.dedi
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Giresun İl Koordinatörlüğü tarafından Görele Gençlik Merkezinde lise son sınıfta okuyan gençlere yönelik hibeler ve hayallerimiz konulu eğitim verildi.

Gençlerin ailelerine yardım etmesi ve yön vermesi gerektini ifade eden TKDK Giresun İl Koordinatörü Emin Serdar Kurşun “Türkiye Yüzyılında Turizm, Tarım, Hayvancılık, Yenilenebilir Enerji, Zanaatkârlık, Üretim, Markalaşma, Girişimcilik konuları daha da önem kazanmıştır. Üreten ve Çalışan bir gençlikle ülkemizin kalkınma seviyesinde artış olacaktır. Sevgili Gençler sizler de bu tür projelerde yer almalısınız. Üreten bir gençlik ile ülkemizi daha güçlü kılacağız ” dedi.

İl Koordinatörü Serdar Kurşun LADER Yaklaşımı programının da ilimiz açısından çok önemli olduğunu, özellikle 25 yaş altı gençlerin bu programda yer alması için Yerel Eylem Grubu Derneklerini özel bir şart getirdiklerini ifade ederek, "Gençler siz yeter ki, hayal kurun, devletimiz sizlerin yanında yer alacaktır.dedi

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.