Gezmiş’ten Fındık Desteğine Zam Talebi: 170 Lira Yetmez!

GÜNDEM 10.05.2024 - 11:29, Güncelleme: 10.05.2024 - 11:29 1613 kez okundu.
 

Gezmiş’ten Fındık Desteğine Zam Talebi: 170 Lira Yetmez!

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Meclis'te yaptığı fındık üzerine konuşmasının dikkate alınarak, karşılık bulmasından mutlu olduğunu ifade etti.
Milletvekili Gezmiş konuya ilişkin şunları söyledi: "Önceki gün Meclis'te yaptığım konuşmamda, alan bazlı gelir desteğinin 10 yıldır hiç artış göstermeden 170 lira olarak verildiğini, geçen yılın ödemesinin ise  halen yapılmadığını dile getirerek, ödemelerin yapılmasını istemiştim. Bu açıklamam da dünkü gazetelerde yer aldı. Açıklamam sonrası iktidarın Giresun milletvekili Ali Temür'ün "Ödemeler başlıyor" açıklamasından mutlu oldum. 10 Yılda Her Şeyin Fiyatı Tavan Yaptı İyi ki hatırlattım ve bir gerçeği de dile getirip,  maliyetler artarken, ödeme miktarının 10 yıldır bir kuruş artmadığının altını çizmiştim. Umarım ödemeler maliyetler dikkate alınarak, miktar artırılarak yapılır. Çünkü 10 yılda her şeyin fiyatı tavan yaptı. Bu gerçeğin de dikkate alınmasını öneriyorum" Gezmiş, her zaman fındık üreticisinin yanında olduğunu, her sorunu Meclis'te dile getirmeye devam edeceğini,  ödeme konunun da takipçisi olacağını belirtti.  
CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Meclis'te yaptığı fındık üzerine konuşmasının dikkate alınarak, karşılık bulmasından mutlu olduğunu ifade etti.

Milletvekili Gezmiş konuya ilişkin şunları söyledi:

"Önceki gün Meclis'te yaptığım konuşmamda, alan bazlı gelir desteğinin 10 yıldır hiç artış göstermeden 170 lira olarak verildiğini, geçen yılın ödemesinin ise  halen yapılmadığını dile getirerek, ödemelerin yapılmasını istemiştim.

Bu açıklamam da dünkü gazetelerde yer aldı. Açıklamam sonrası iktidarın Giresun milletvekili Ali Temür'ün "Ödemeler başlıyor" açıklamasından mutlu oldum.

10 Yılda Her Şeyin Fiyatı Tavan Yaptı

İyi ki hatırlattım ve bir gerçeği de dile getirip,  maliyetler artarken, ödeme miktarının 10 yıldır bir kuruş artmadığının altını çizmiştim. Umarım ödemeler maliyetler dikkate alınarak, miktar artırılarak yapılır. Çünkü 10 yılda her şeyin fiyatı tavan yaptı. Bu gerçeğin de dikkate alınmasını öneriyorum"

Gezmiş, her zaman fındık üreticisinin yanında olduğunu, her sorunu Meclis'te dile getirmeye devam edeceğini,  ödeme konunun da takipçisi olacağını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.