Gezmiş: "İmar affı uygulamasında, deprem vergileri amacına uygun harcansın!"

GÜNDEM 06.02.2024 - 16:54, Güncelleme: 06.02.2024 - 16:54 4515+ kez okundu.
 

Gezmiş: "İmar affı uygulamasında, deprem vergileri amacına uygun harcansın!"

Türkiye’yi derinden sarsan 6 Şubat Depremi’nin 1. yılında, depremde ölenleri anmak için Gaziantep'e giden Giresun Milletvekili Gezmiş "İmar Barışı adı altında imar affı uygulanmasının son bulması" gerektiğini söyledi.
Partisinin görevlendirmesiyle depremde yitirilen canları anmak için Gaziantep'e giden CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş dün gece yaptığı paylaşımda "Saatler 04.17. Gaziantep. Acılar tarifsiz, kelimeler kifayetsiz" yazdı. Gezmiş bugün de CHP ekibi olarak depremzedeler için düzenlenen mevlide katıldıklarını, ardından da mezar ziyareti yaptıklarını belirtti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ile milletvekillerinin de olduğu ekipte yer alan Milletvekili Gezmiş, depreme dair paylaşımında bir daha böyle büyük acıların yaşanmaması için önerilerini de sıraladı. Acılarımız ilk günkü gibi taze "Binlerce insanımızı kaybettiğimiz büyük depreminin 1.yılında acılarımız ilk günkü gibi taze. Kaybettiğimiz canları saygı ile anıyor, bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarının acısını paylaşıyorum. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı: İmar affı uygulanmasın, deprem vergileri amacına uygun harcansın "İzleri silinmeyecek bu acıların bir daha yaşanmaması dileğimle; Artık sağlıklı güvenli kentler oluşturulmasını, "imar barışı" adı altında imar affı uygulanmasının son bulmasını, deprem vergilerinin amacına uygun harcanmasını, en önemlisi de; devletin imkânlarının "sizden-bizden" diye ayrım yapılmaksızın paylaşılmasını, hele de afetten yıkılmış kentlere öncelik tanınmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
Türkiye’yi derinden sarsan 6 Şubat Depremi’nin 1. yılında, depremde ölenleri anmak için Gaziantep'e giden Giresun Milletvekili Gezmiş "İmar Barışı adı altında imar affı uygulanmasının son bulması" gerektiğini söyledi.

Partisinin görevlendirmesiyle depremde yitirilen canları anmak için Gaziantep'e giden CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş dün gece yaptığı paylaşımda "Saatler 04.17. Gaziantep. Acılar tarifsiz, kelimeler kifayetsiz" yazdı.

Gezmiş bugün de CHP ekibi olarak depremzedeler için düzenlenen mevlide katıldıklarını, ardından da mezar ziyareti yaptıklarını belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ile milletvekillerinin de olduğu ekipte yer alan Milletvekili Gezmiş, depreme dair paylaşımında bir daha böyle büyük acıların yaşanmaması için önerilerini de sıraladı.

Acılarımız ilk günkü gibi taze

"Binlerce insanımızı kaybettiğimiz büyük depreminin 1.yılında acılarımız ilk günkü gibi taze. Kaybettiğimiz canları saygı ile anıyor, bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarının acısını paylaşıyorum. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

İmar affı uygulanmasın, deprem vergileri amacına uygun harcansın

"İzleri silinmeyecek bu acıların bir daha yaşanmaması dileğimle; Artık sağlıklı güvenli kentler oluşturulmasını, "imar barışı" adı altında imar affı uygulanmasının son bulmasını, deprem vergilerinin amacına uygun harcanmasını, en önemlisi de; devletin imkânlarının "sizden-bizden" diye ayrım yapılmaksızın paylaşılmasını, hele de afetten yıkılmış kentlere öncelik tanınmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.