Gençler muhtarlığa yoğun ilgi gösteriyor!

SİYASET 01.12.2023 - 15:51, Güncelleme: 01.12.2023 - 15:51 7350+ kez okundu.
 

Gençler muhtarlığa yoğun ilgi gösteriyor!

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde muhtar adayları seçim çalışmalarına devam ediyor.
18 mahallesi bulunan Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı Toprakdeğirmeni Mahallesinde Muhtar Adaylığını açıklayan Bulancak'ın genç galerici esnaflarından Nazım Can Konya, mahallesine hizmet etmek için bu yola çıktığını söyledi. Muhtar Adayı Nazım Can Konya, "Toprakdeğirmeni Mahallesi Bulancak'ın hizmet olarak en az hizmet alan mahallelerinden biridir. Doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet etmek için çıktığım bu yolda mevcut muhtarımıza hizmetleri için teşekkür ederiz. Bu bir bayrak ve hizmet yarışıdır. Mahallemize hak ettiği hizmetleri getirebilmek için mahalle halkımızın desteklerini bekliyorum" dedi.
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde muhtar adayları seçim çalışmalarına devam ediyor.

18 mahallesi bulunan Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı Toprakdeğirmeni Mahallesinde Muhtar Adaylığını açıklayan Bulancak'ın genç galerici esnaflarından Nazım Can Konya, mahallesine hizmet etmek için bu yola çıktığını söyledi.

Muhtar Adayı Nazım Can Konya, "Toprakdeğirmeni Mahallesi Bulancak'ın hizmet olarak en az hizmet alan mahallelerinden biridir. Doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet etmek için çıktığım bu yolda mevcut muhtarımıza hizmetleri için teşekkür ederiz. Bu bir bayrak ve hizmet yarışıdır. Mahallemize hak ettiği hizmetleri getirebilmek için mahalle halkımızın desteklerini bekliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.