Gelenek bozulmadı; M. Akif Ersoy Ortaokulu il şampiyonu!

SPOR 11.12.2023 - 17:16, Güncelleme: 11.12.2023 - 17:19 6486+ kez okundu.
 

Gelenek bozulmadı; M. Akif Ersoy Ortaokulu il şampiyonu!

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Erkek Yıldız Voleybol İl Birinciliği final müsabakasında Giresun İmam Ortaokulu’nu 3-0 yenen Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yıldız Erkek il birincisi oldular.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları 2023-2024 faaliyet programında yer alan Yıldızlar Voleybol karşılaşmaları sportif çekişmeler içinde geçen final maçlarıyla tamamlandı. Okullar Arası Yıldızlar Erkek Voleybol İl Birinciliği ortaokullar arası final maçında Erkeklerde Mehmet Akif  Ersoy Ortaokulu ve Giresun İmam Hatip Ortaokulu karşı karşıya geldi. 19 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştiren final maçında setler, dostluk ve kıyasıya rekabet ile son buldu. Yine bu yılda Beden Eğitim Öğretmeni Selçuk Sekban’ın Yıldız Voleybol takımı 5 Şubat’ta başlayacak Bölge grupları maçında Giresun’u temsil edecek. Okul Müdürü Rıfat Özdemir, “Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yıldızlar Voleybol takımımız geleneği bozmadı. Çocukları ve öğretmenleri Selçuk Sekban beyi tebrik ediyorum. Bölgede Giresun’u en iyi şekilde temsil edeceklerine canı gönülden inanıyorum.” dedi.  
Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Erkek Yıldız Voleybol İl Birinciliği final müsabakasında Giresun İmam Ortaokulu’nu 3-0 yenen Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yıldız Erkek il birincisi oldular.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları 2023-2024 faaliyet programında yer alan Yıldızlar Voleybol karşılaşmaları sportif çekişmeler içinde geçen final maçlarıyla tamamlandı. Okullar Arası Yıldızlar Erkek Voleybol İl Birinciliği ortaokullar arası final maçında Erkeklerde Mehmet Akif  Ersoy Ortaokulu ve Giresun İmam Hatip Ortaokulu karşı karşıya geldi. 19 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştiren final maçında setler, dostluk ve kıyasıya rekabet ile son buldu. Yine bu yılda Beden Eğitim Öğretmeni Selçuk Sekban’ın Yıldız Voleybol takımı 5 Şubat’ta başlayacak Bölge grupları maçında Giresun’u temsil edecek.

Okul Müdürü Rıfat Özdemir, “Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yıldızlar Voleybol takımımız geleneği bozmadı. Çocukları ve öğretmenleri Selçuk Sekban beyi tebrik ediyorum. Bölgede Giresun’u en iyi şekilde temsil edeceklerine canı gönülden inanıyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.