Gelecek Partisi Adayı Mustafa Karakaya'dan gazetemize ziyaret!

GÜNDEM 13.02.2024 - 13:34, Güncelleme: 13.02.2024 - 13:46 3783+ kez okundu.
 

Gelecek Partisi Adayı Mustafa Karakaya'dan gazetemize ziyaret!

Gelecek Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Mustafa Karakaya geçtiğimiz gün gazetemizi ziyaret etti.
Bulancak’ın en genç Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Karakaya, “Bulancak halkımızla yapmış olduğumuz istişareler ve genel merkezimizce yaptığımız değerlendirmeler sonucunda  31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerde, Bulancak Belediye Başkan Adaylığına çıkmış bulunuyorum. Güzel ilçemiz Bulancak için ve siz değerli hemşerilerimiz için hayallerimiz; Bu hayali gerçekleştirecek gençliğimiz, enerjimiz ve ekibimiz var. Allah'ın izniyle bu kutlu hizmet yolunda siz değerli ilçe halkımızın desteklerine talibiz.” sözleriyle Gelecek Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı olduğunu duyurdu.
Gelecek Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Mustafa Karakaya geçtiğimiz gün gazetemizi ziyaret etti.

Bulancak’ın en genç Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Karakaya, “ Bulancak halkımızla yapmış olduğumuz istişareler ve genel merkezimizce yaptığımız değerlendirmeler sonucunda  31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerde, Bulancak Belediye Başkan Adaylığına çıkmış bulunuyorum.

Güzel ilçemiz Bulancak için ve siz değerli hemşerilerimiz için hayallerimiz; Bu hayali gerçekleştirecek gençliğimiz, enerjimiz ve ekibimiz var. Allah'ın izniyle bu kutlu hizmet yolunda siz değerli ilçe halkımızın desteklerine talibiz.” sözleriyle Gelecek Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı olduğunu duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.