Gazetelere sahip çıkalım

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 02.06.2024 - 14:17, Güncelleme: 02.06.2024 - 14:22 9527+ kez okundu.
 

Gazetelere sahip çıkalım

'Basın demokrasnin güvencesidir' diye konuşan Milletvekili Gezmiş'ten önemli çağrı;
TBMM Divan Katibi CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş "Basın toplumun gözü, kulağı, sesi, demokrasinin güvencesidir. Tasarruf Tedbirleri bahanesiyle gazete aboneliklerinin iptal edilmesi kabul edilemez" dedi.   Milletvekili Gezmiş yaptığı yazılı açıklamada; Hükümetin uygulamaya koyduğu "Kamuda Tasarruf Tedbirleri" konusunda basının da mağdur edildiğini belirterek; "Ülkemizde basın zaten zor durumda, bu uygulama ile hepten mağdur ediliyor, gazete aboneliği iptalleri geri çekilmeli" ifadelerini kullanarak şunlara yer verdi:    "Demokrasi adına basın büyük önem taşıyor.Halkın haber alma özgürlüğünü sağlıyor. Toplumun sorunlarını gün yüzüne çıkararak, yöneticilerin dikkatine sunuyor.    TASARRUF SARAYDAN BAŞLAMALI!   Ekonomik ve demokratik sorunlarla boğuşarak, özveri ile çalışan basın kuruluşlarına ve haber peşinde koşan basın emekçilerine destek olunması gerekir. Hükümetin aldığı tedbirler dahilinde gazete aboneliklerinin iptalini doğru bulmuyorum. İlla da tasarruf yapılacaksa bu öncelikle saraydan başlamalı.    MAĞDUR EDİLMEMELİ, DESTEK OLUNMALI   Basın kuruluşlarının tüm giderlerinin katlanarak zamlandığı günümüzde reklam, ilan gibi gelirlerinin de artık kısıtlı olduğunu biliyoruz. Hükümetin kararları çercevesindr basını mağdur etmek bir yana, basını her yönden desteklemek gerekir.   GAZETELERİ DESTEKLEYELİM   Partimizin önceki il yönetiminde basından sorumlu görev de yapan Giresun'un Milletvekili olarak Giresunlu'lara sesleniyorum: Tüm siyasileri, kurum kuruluşları, esnafları, sendika, oda ve dernekleri basına sahip çıkmaya, abone olmak da dahil, her türlü desteği vermeye çağırıyorum. Gazeteleri yaşatmalıyız"
'Basın demokrasnin güvencesidir' diye konuşan Milletvekili Gezmiş'ten önemli çağrı;

TBMM Divan Katibi CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş "Basın toplumun gözü, kulağı, sesi, demokrasinin güvencesidir. Tasarruf Tedbirleri bahanesiyle gazete aboneliklerinin iptal edilmesi kabul edilemez" dedi.

 

Milletvekili Gezmiş yaptığı yazılı açıklamada; Hükümetin uygulamaya koyduğu "Kamuda Tasarruf Tedbirleri" konusunda basının da mağdur edildiğini belirterek; "Ülkemizde basın zaten zor durumda, bu uygulama ile hepten mağdur ediliyor, gazete aboneliği iptalleri geri çekilmeli" ifadelerini kullanarak şunlara yer verdi: 

 

"Demokrasi adına basın büyük önem taşıyor.Halkın haber alma özgürlüğünü sağlıyor. Toplumun sorunlarını gün yüzüne çıkararak, yöneticilerin dikkatine sunuyor. 

 

TASARRUF SARAYDAN BAŞLAMALI!

 

Ekonomik ve demokratik sorunlarla boğuşarak, özveri ile çalışan basın kuruluşlarına ve haber peşinde koşan basın emekçilerine destek olunması gerekir. Hükümetin aldığı tedbirler dahilinde gazete aboneliklerinin iptalini doğru bulmuyorum. İlla da tasarruf yapılacaksa bu öncelikle saraydan başlamalı. 

 

MAĞDUR EDİLMEMELİ, DESTEK OLUNMALI

 

Basın kuruluşlarının tüm giderlerinin katlanarak zamlandığı günümüzde reklam, ilan gibi gelirlerinin de artık kısıtlı olduğunu biliyoruz. Hükümetin kararları çercevesindr basını mağdur etmek bir yana, basını her yönden desteklemek gerekir.

 

GAZETELERİ DESTEKLEYELİM

 

Partimizin önceki il yönetiminde basından sorumlu görev de yapan Giresun'un Milletvekili olarak Giresunlu'lara sesleniyorum: Tüm siyasileri, kurum kuruluşları, esnafları, sendika, oda ve dernekleri basına sahip çıkmaya, abone olmak da dahil, her türlü desteği vermeye çağırıyorum. Gazeteleri yaşatmalıyız"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.