‘Filistin Destek Çadırı’na yoğun ilgi!

GÜNDEM 07.11.2023 - 13:25, Güncelleme: 07.11.2023 - 13:25 5331+ kez okundu.
 

‘Filistin Destek Çadırı’na yoğun ilgi!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Giresun İl Temsilciliği tarafından Giresun Atapark’ta ‘Filistin Destek Çadırı’ kuruldu.
TÜGVA Giresun İl Temsilciğinin öncülük ettiği çadırda Filistin’in direniş simgelerinden oluşan tablolar sergilenirken aynı zamanda toplu halde Fetih Sureleri okundu, çocukların kollarına Arapça isimleri yazıldı, el baskılarının da yaptırıldığı çadıra halktan büyük ilgi geldi. Aydın: “Filistin’in Sesi Olacağız, Unutmayacağız, Unutturmayacağız.” TÜGVA Giresun İl Başkanı Mümtaz Aydın: “TÜGVA Giresun olarak Filistin’i gündemden düşürmemek, insanlara bu soykırımı unutturmamak, yaşananlara alıştırmamak için ilimiz Giresun Meydanda katliam bitene kadar Filistin Destek Çadırı oluşturduk. Destek Çadırımızda Filistin’in Direniş Simgelerinden oluşan tablolar yer alırken, eş zamanlı olarak Fetih Sureleri okuduk. Katliam son bulana dek Filistin Destek Çadırımızda her gün bir Sivil Toplum Kuruluşumuz bulunarak zulme sessiz kalmayacak. Hz. Peygamber’in hadisi şerifte buyurduğu gibi, ‘Zulme sessiz kalan, zulmü yapan gibidir.’ Filistin’in sesi olacağız, unutmayacak, unutturmayacağız.” dedi.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Giresun İl Temsilciliği tarafından Giresun Atapark’ta ‘Filistin Destek Çadırı’ kuruldu.

TÜGVA Giresun İl Temsilciğinin öncülük ettiği çadırda Filistin’in direniş simgelerinden oluşan tablolar sergilenirken aynı zamanda toplu halde Fetih Sureleri okundu, çocukların kollarına Arapça isimleri yazıldı, el baskılarının da yaptırıldığı çadıra halktan büyük ilgi geldi.

Aydın: “Filistin’in Sesi Olacağız, Unutmayacağız, Unutturmayacağız.”

TÜGVA Giresun İl Başkanı Mümtaz Aydın: “ TÜGVA Giresun olarak Filistin’i gündemden düşürmemek, insanlara bu soykırımı unutturmamak, yaşananlara alıştırmamak için ilimiz Giresun Meydanda katliam bitene kadar Filistin Destek Çadırı oluşturduk. Destek Çadırımızda Filistin’in Direniş Simgelerinden oluşan tablolar yer alırken, eş zamanlı olarak Fetih Sureleri okuduk. Katliam son bulana dek Filistin Destek Çadırımızda her gün bir Sivil Toplum Kuruluşumuz bulunarak zulme sessiz kalmayacak. Hz. Peygamber’in hadisi şerifte buyurduğu gibi, ‘Zulme sessiz kalan, zulmü yapan gibidir.’ Filistin’in sesi olacağız, unutmayacak, unutturmayacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.