Enboya ilk reklam filmini yayınladı!

EKONOMİ 16.05.2024 - 15:21, Güncelleme: 16.05.2024 - 15:25 6309+ kez okundu.
 

Enboya ilk reklam filmini yayınladı!

Grade Boya ve Yalıtım Teknolojileri firması tarafından üretilen Enboya ve Enkim markalı ürünlerin önemini vurgulayan ilk reklam filmini yayınladı.
Reklam filmi, Estro Creative ekibi tarafından prodüksiyon ve yönetmenliği üstlenilerek Giresun'un Bulancak ilçesinde çekildi. Başrolünde iş adamı Ekrem Yıldırım'ın yer aldığı reklam filmi, doğa ve hayvan sevgisi teması üzerine kurgulandı. Tamamı doğa ortamında 2 gün boyunca gerçekleştirilen çekimler, izleyicilere Giresun'un doğal güzelliklerini ve Enboya ürünlerinin kaliteli ve güvenilir olduğunu aktarmayı amaçlıyor.  
Grade Boya ve Yalıtım Teknolojileri firması tarafından üretilen Enboya ve Enkim markalı ürünlerin önemini vurgulayan ilk reklam filmini yayınladı.

Reklam filmi, Estro Creative ekibi tarafından prodüksiyon ve yönetmenliği üstlenilerek Giresun'un Bulancak ilçesinde çekildi. Başrolünde iş adamı Ekrem Yıldırım'ın yer aldığı reklam filmi, doğa ve hayvan sevgisi teması üzerine kurgulandı.

Tamamı doğa ortamında 2 gün boyunca gerçekleştirilen çekimler, izleyicilere Giresun'un doğal güzelliklerini ve Enboya ürünlerinin kaliteli ve güvenilir olduğunu aktarmayı amaçlıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.