Eline süpürge aldı işçi bayramını anlamlı kutladı

GÜNDEM 01.05.2024 - 11:13, Güncelleme: 01.05.2024 - 12:59 4319 kez okundu.
 

Eline süpürge aldı işçi bayramını anlamlı kutladı

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı anlamlı bir şekilde kutladı.
Belediyenin temizlik işleri personelleriyle kahvaltıda bir araya gelen Sıbıç, bu özel günde emeğin ve dayanışmanın önemini vurguladı. İşçi Bayramı'nda emekçilerle birlikte Bulancak Belediye personeli yeleği giyerek eline süpürge alan Sıbıç, bu anlamlı jestle temizlik işçilerinin emeğine saygı duyduğunu gösterdi. Kahvaltıda yaptığı konuşmada Sıbıç, şunları söyledi: "1 Mayıs İşçi Bayramı'nda temizlik personeli kardeşlerimle sabah kahvaltısında buluştum. Bayramlarını kutladım ve birlikte sohbet ettik. Her zaman söylediğim gibi İşçi ve emekçi kardeşlerimin yanında olacağım." dedi.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı anlamlı bir şekilde kutladı.

Belediyenin temizlik işleri personelleriyle kahvaltıda bir araya gelen Sıbıç, bu özel günde emeğin ve dayanışmanın önemini vurguladı. İşçi Bayramı'nda emekçilerle birlikte Bulancak Belediye personeli yeleği giyerek eline süpürge alan Sıbıç, bu anlamlı jestle temizlik işçilerinin emeğine saygı duyduğunu gösterdi. Kahvaltıda yaptığı konuşmada Sıbıç, şunları söyledi:

"1 Mayıs İşçi Bayramı'nda temizlik personeli kardeşlerimle sabah kahvaltısında buluştum. Bayramlarını kutladım ve birlikte sohbet ettik. Her zaman söylediğim gibi İşçi ve emekçi kardeşlerimin yanında olacağım." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.