Ekrem Yıldırım'a teşekkür plaketi

SPOR 05.02.2024 - 17:10, Güncelleme: 05.02.2024 - 17:10 6119+ kez okundu.
 

Ekrem Yıldırım'a teşekkür plaketi

Bulancak İhsaniyespor Yönetim Kurulu Bulancaklı iş adamı Ekrem Yıldırım'ı iş yerinde ziyaret etti.
İhsaniyespor Başkanı Mücahit Kabakçı; ‘Ekrem Yıldırım son zamanlarda özellikle inşaat, yapı kimyasalları, su izolasyonu ve boya sektöründe uluslararası girişim ve atılım yapmış genç bir iş insanı olarak bölgemizde tanınıyor. Ana fabrikası Samsun ve Giresun'da olan Ekrem Yıldırım'ın Grade şirketi ENBOYA markası ile ürettikleri boya ile kısa zamanda kendine yurtdışında önemli pazarlar bulmayı başardı. Gürcistan, Kuzey Irak, Azerbaycan ve Bulgaristan gibi ülkelere ciddi ölçüde ihracat yapan şirket, Kosova ile de önemli anlaşmalara imza atmak üzere. Boya sektöründe şimdiden bilinen en önemli markalar ile yarış halinde olan ENBOYA, İç piyasada, Samsun ve Artvin arası bölgelerimizde kalite ve fiyat olarak çoğu boya markalarını geride bıraktı’ dedi. İhsaniyespor yönetim kurulu adına Başkan Mücahit Kabakcı ile başkan yardımcısı ve aynı zamanda İhsaniyespor takımının teknik sorumlusu Esirettin Zehir, Ekrem Yıldırım'ı ziyaret ederek Bulancak gençliğine ve spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek İş dünyasında başarılar dilediler.
Bulancak İhsaniyespor Yönetim Kurulu Bulancaklı iş adamı Ekrem Yıldırım'ı iş yerinde ziyaret etti.

İhsaniyespor Başkanı Mücahit Kabakçı; ‘ Ekrem Yıldırım son zamanlarda özellikle inşaat, yapı kimyasalları, su izolasyonu ve boya sektöründe uluslararası girişim ve atılım yapmış genç bir iş insanı olarak bölgemizde tanınıyor. Ana fabrikası Samsun ve Giresun'da olan Ekrem Yıldırım'ın Grade şirketi ENBOYA markası ile ürettikleri boya ile kısa zamanda kendine yurtdışında önemli pazarlar bulmayı başardı. Gürcistan, Kuzey Irak, Azerbaycan ve Bulgaristan gibi ülkelere ciddi ölçüde ihracat yapan şirket, Kosova ile de önemli anlaşmalara imza atmak üzere. Boya sektöründe şimdiden bilinen en önemli markalar ile yarış halinde olan ENBOYA, İç piyasada, Samsun ve Artvin arası bölgelerimizde kalite ve fiyat olarak çoğu boya markalarını geride bıraktı’ dedi.

İhsaniyespor yönetim kurulu adına Başkan Mücahit Kabakcı ile başkan yardımcısı ve aynı zamanda İhsaniyespor takımının teknik sorumlusu Esirettin Zehir, Ekrem Yıldırım'ı ziyaret ederek Bulancak gençliğine ve spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek İş dünyasında başarılar dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.