Düzce'de sıcak hava etkili oldu

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 28.08.2023 - 21:04, Güncelleme: 28.08.2023 - 21:10 3349+ kez okundu.
 

Düzce'de sıcak hava etkili oldu

Düzce'de sıcak havanın etkisinden uzaklaşmak isteyenler, doğal havuzlarda serinledi.
Hava sıcaklığının 30 derece ve nem oranının yüzde 60'ları bulduğu kentte serinlemek isteyenler, il merkezine 13 kilometre uzaklıkta yer alan Aydınpınar ve 25 kilometre mesafedeki Güzeldere tabiat parklarında yoğunluk oluşturdu. Kayın ve gürgen ağaçlarının hakim olduğu bölgede piknik yapan aileler, şelalelerin döküldüğü alanlarda soğuk suya girerek serinlemeye çalıştı. Keyifli vakit geçirme imkanı sunan tabiat parkları, fotoğraf tutkunlarının da tercih ettiği yerler arasında bulunuyor.
Düzce'de sıcak havanın etkisinden uzaklaşmak isteyenler, doğal havuzlarda serinledi.

Hava sıcaklığının 30 derece ve nem oranının yüzde 60'ları bulduğu kentte serinlemek isteyenler, il merkezine 13 kilometre uzaklıkta yer alan Aydınpınar ve 25 kilometre mesafedeki Güzeldere tabiat parklarında yoğunluk oluşturdu.

Kayın ve gürgen ağaçlarının hakim olduğu bölgede piknik yapan aileler, şelalelerin döküldüğü alanlarda soğuk suya girerek serinlemeye çalıştı.

Keyifli vakit geçirme imkanı sunan tabiat parkları, fotoğraf tutkunlarının da tercih ettiği yerler arasında bulunuyor.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.