Duvan: “Artık alternatifsiz değilsiniz; Yeniden Refah Var!”

SİYASET 25.03.2024 - 18:03, Güncelleme: 25.03.2024 - 18:03 3741+ kez okundu.
 

Duvan: “Artık alternatifsiz değilsiniz; Yeniden Refah Var!”

Yeniden Refah Partisi Bulancak İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı Murat Duvan, yaklaşan seçimlerle ilgili gündeme dair konuştu.
  Murat Duvan yapmış olduğu yazılı açıklamada, “Seçimlere sayılı günler kala saha ısınıyor, tüm adaylar vaatleri ve projeleriyle “seçilmek” adına ellerinden geleni yapıyorlar. Biz de teşkilatımız ile gerek ilçemiz sınırları içinde gerekse köy ve beldelerimizde çalışmalar yürütüyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu durumda “Başkanlık Sistemi” ile birlikte maalesef ki seçmen çift kutuplu bir siyasetin içine sürüklenmiş durumda. “Bizi seçmezsen onlar gelir”, “Onlar gelirse senin yaşam şekline tehdit oluşur” şeklinde korku senaryoları üzerinden kim olduklarını tahmin ettiğiniz siyasi aktör ve partiler, normalde kendilerini asla desteklemeyecek seçmenlerden bu korku oyunları ile oy devşirme gayretine girmiş durumdalar. Vatandaşlarımız her seçim döneminde “kötünün iyisine” mühürlerini vurmak zorunda bırakıldılar. Yeniden Refah Partisi olarak artık buna bir son veriyor ve “Artık alternatifsiz değilsiniz; Yeniden Refah Var!” diyoruz.” dedi. “Milli Görüşçü belediyecilik anlayışı taşıyan kadrolar ile mümkündür” Sözlerine devam eden Duvan, “Bizim vaadimiz sadece projelerden ibaret değil, bu projeleri hayata geçirirken de ahlaklı bir duruş ile uygulama yapacağımızdır. Belediyeler elbette hizmet eder, elbette yatırımlar ve çalışmalar yapar. Mesele bu çalışmaların yapılıp yapılmaması veya birtakım projelerin duyurulması değil bunları yaparken doğrudan şaşmadan, eş dost tanıdığı kayırmadan, ihaledaşları haksızca zenginleştirmeden ve belediyenin tüm imkanlarını etkin ve verimli bir şekilde tamamıyla halkın ihtiyaçlarına sunmaktır. Bu da ancak Milli Görüşçü belediyecilik anlayışı taşıyan kadrolar ile mümkündür. Bu vesileyle hemşehrilerimizden İl Genel Meclis Üyeliğimiz için destek istiyoruz. İl Genel Meclis pusulasında yerimiz 5. sıradadır. Tüm esnaf ve vatandaşlarımıza sağlık ve huzur dolu bir Ramazan Ayı temenni ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Önümüzdeki yerel seçimler Bulancağımıza, Giresunumuza ve ülkemize hayırlar getirsin diyerek tüm vatandaşlarımızı Allah’a emanet ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Yeniden Refah Partisi Bulancak İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı Murat Duvan, yaklaşan seçimlerle ilgili gündeme dair konuştu.

 

Murat Duvan yapmış olduğu yazılı açıklamada, “Seçimlere sayılı günler kala saha ısınıyor, tüm adaylar vaatleri ve projeleriyle “seçilmek” adına ellerinden geleni yapıyorlar. Biz de teşkilatımız ile gerek ilçemiz sınırları içinde gerekse köy ve beldelerimizde çalışmalar yürütüyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu durumda “Başkanlık Sistemi” ile birlikte maalesef ki seçmen çift kutuplu bir siyasetin içine sürüklenmiş durumda. “Bizi seçmezsen onlar gelir”, “Onlar gelirse senin yaşam şekline tehdit oluşur” şeklinde korku senaryoları üzerinden kim olduklarını tahmin ettiğiniz siyasi aktör ve partiler, normalde kendilerini asla desteklemeyecek seçmenlerden bu korku oyunları ile oy devşirme gayretine girmiş durumdalar. Vatandaşlarımız her seçim döneminde “kötünün iyisine” mühürlerini vurmak zorunda bırakıldılar. Yeniden Refah Partisi olarak artık buna bir son veriyor ve “Artık alternatifsiz değilsiniz; Yeniden Refah Var!” diyoruz.” dedi.

“Milli Görüşçü belediyecilik anlayışı taşıyan kadrolar ile mümkündür”

Sözlerine devam eden Duvan, “Bizim vaadimiz sadece projelerden ibaret değil, bu projeleri hayata geçirirken de ahlaklı bir duruş ile uygulama yapacağımızdır. Belediyeler elbette hizmet eder, elbette yatırımlar ve çalışmalar yapar. Mesele bu çalışmaların yapılıp yapılmaması veya birtakım projelerin duyurulması değil bunları yaparken doğrudan şaşmadan, eş dost tanıdığı kayırmadan, ihaledaşları haksızca zenginleştirmeden ve belediyenin tüm imkanlarını etkin ve verimli bir şekilde tamamıyla halkın ihtiyaçlarına sunmaktır. Bu da ancak Milli Görüşçü belediyecilik anlayışı taşıyan kadrolar ile mümkündür. Bu vesileyle hemşehrilerimizden İl Genel Meclis Üyeliğimiz için destek istiyoruz. İl Genel Meclis pusulasında yerimiz 5. sıradadır. Tüm esnaf ve vatandaşlarımıza sağlık ve huzur dolu bir Ramazan Ayı temenni ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Önümüzdeki yerel seçimler Bulancağımıza, Giresunumuza ve ülkemize hayırlar getirsin diyerek tüm vatandaşlarımızı Allah’a emanet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.