Dr. Muhammet Aksu, başvurusunu yaptı!

SİYASET 20.11.2023 - 17:59, Güncelleme: 20.11.2023 - 17:59 6719+ kez okundu.
 

Dr. Muhammet Aksu, başvurusunu yaptı!

Bulancak’ın yetiştirdiği değerler arasında yer alan Giresun Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammet Aksu, Bulancak Belediye Başkanlığı için istifa ederek, resmi başvurusunu yaparak evraklarını AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığına teslim etti.
Halka hizmet, hakk’a hizmet anlayışıyla el ele gönül gönüle bir belediyecilik anlayışı getirmek istediğini kaydeden Dr. Muhammet Aksu, insan odaklı bir meslek olan doktorluk mesleğini ifa ettiğini, belediyeciliğinde insan odaklı bir kurum olduğunu kaydederek, meslek hayatı boyunca edindiği idarecilik tecrübelerini Bulancak Belediyesine kazandırmak ve Bulancak’a yeni hizmetler katmak istediğini belirtti. ‘20 yıldır Giresun’un her bir köşesinde sağlık hizmetleri kapsamında şehrimize hizmet ediyorum” diye konuşan Dr. Aksu, “Edindiğim tecrübeleri Bulancak Belediyemize kazandırmak ve doğup büyüdüğüm memleketime olan sorumluluğumu yerine getirmek için AK Parti’den Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı olmak için başvurumu yaptım. Bürokrasi de ve çalışma hayatım boyunca memleketimizin insanlarına yaptığım hizmetlerden edindiğim tecrübelerimi siyasetle birleştirerek Bulancak’a aktarmak adına çıktığım bu yolda Bulancaklı hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum” dedi.
Bulancak’ın yetiştirdiği değerler arasında yer alan Giresun Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammet Aksu, Bulancak Belediye Başkanlığı için istifa ederek, resmi başvurusunu yaparak evraklarını AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığına teslim etti.

Halka hizmet, hakk’a hizmet anlayışıyla el ele gönül gönüle bir belediyecilik anlayışı getirmek istediğini kaydeden Dr. Muhammet Aksu, insan odaklı bir meslek olan doktorluk mesleğini ifa ettiğini, belediyeciliğinde insan odaklı bir kurum olduğunu kaydederek, meslek hayatı boyunca edindiği idarecilik tecrübelerini Bulancak Belediyesine kazandırmak ve Bulancak’a yeni hizmetler katmak istediğini belirtti.

‘20 yıldır Giresun’un her bir köşesinde sağlık hizmetleri kapsamında şehrimize hizmet ediyorum” diye konuşan Dr. Aksu, “Edindiğim tecrübeleri Bulancak Belediyemize kazandırmak ve doğup büyüdüğüm memleketime olan sorumluluğumu yerine getirmek için AK Parti’den Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı olmak için başvurumu yaptım. Bürokrasi de ve çalışma hayatım boyunca memleketimizin insanlarına yaptığım hizmetlerden edindiğim tecrübelerimi siyasetle birleştirerek Bulancak’a aktarmak adına çıktığım bu yolda Bulancaklı hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.