Dr. Muhammet Aksu, aday adaylığını açıkladı

SİYASET 15.11.2023 - 17:23, Güncelleme: 15.11.2023 - 17:23 8973+ kez okundu.
 

Dr. Muhammet Aksu, aday adaylığını açıkladı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Bulancak’ta Belediye Başkanlığı için aday adaylığına çıkan isimler rekor bir sayıya doğru ilerliyor.
Bulancak’ın yetiştirdiği değerler arasında yer alan Giresun Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammet Aksu’da Bulancak Belediye Başkanlığı için istifa ederek, resmi başvuru yapmaya hazırlanıyor. www.yildizhaber.com.tr’yi ziyaret eden Dr. Muhammet Aksu, mevcut görevinden istifa ettiğini ve son başvuru tarihi olan 22 Kasım’a kadar gerekli evraklarını AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığına teslim edeceğini açıkladı. Meslek hayatına 2002 yılında başladığını ifade eden Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Muhammet Aksu, 2003 yılında bu yana Giresun’da çeşitli sağlık kurumlarında idarecilik yaptığını kaydetti. Yaptığı doktorluk mesleğinin insan odaklı bir meslek olduğunu ifade eden Aday Adayı Aksu, belediyeciliğinde insan odaklı bir kurum olduğunu, meslek hayatı boyunca edindiği idarecilik tecrübelerini Bulancak Belediyesine kazandırmak ve Bulancak’a yeni hizmetler katmak istediğini kaydederek, “20 yıldır Giresun’un her bir köşesinde sağlık hizmetleri kapsamında şehrimize hizmet ediyorum. Aldığım karar doğrultusunda edindiğim tecrübeleri Bulancak Belediyemize kazandırmak ve doğup büyüdüğüm memleketime olan sorumluluğum gereği yapılacak seçimlerde AK Parti’den Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı olmak için bir yola çıktım. Bu süreçte partimizden çıkan her bir aday adayı arkadaşıma başarılar diliyorum. Partimizin bizlere vereceği göreve şimdiden hazırlanmak için bende resmi başvurumu ilerleyen günlerde yapacağım. Mevcut görevimden bu nedenle istifa ederek ayrıldım. Bürokrasi de ve çalışma hayatım boyunca memleketimizin insanlarına yaptığım hizmetlerden edindiğim tecrübelerimi siyasetle birleştirerek Bulancak’a aktarmak adına çıktığım bu yolda Bulancaklı hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum” diye konuştu.  
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Bulancak’ta Belediye Başkanlığı için aday adaylığına çıkan isimler rekor bir sayıya doğru ilerliyor.

Bulancak’ın yetiştirdiği değerler arasında yer alan Giresun Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammet Aksu’da Bulancak Belediye Başkanlığı için istifa ederek, resmi başvuru yapmaya hazırlanıyor.

www.yildizhaber.com.tr’yi ziyaret eden Dr. Muhammet Aksu, mevcut görevinden istifa ettiğini ve son başvuru tarihi olan 22 Kasım’a kadar gerekli evraklarını AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığına teslim edeceğini açıkladı.

Meslek hayatına 2002 yılında başladığını ifade eden Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Muhammet Aksu, 2003 yılında bu yana Giresun’da çeşitli sağlık kurumlarında idarecilik yaptığını kaydetti.

Yaptığı doktorluk mesleğinin insan odaklı bir meslek olduğunu ifade eden Aday Adayı Aksu, belediyeciliğinde insan odaklı bir kurum olduğunu, meslek hayatı boyunca edindiği idarecilik tecrübelerini Bulancak Belediyesine kazandırmak ve Bulancak’a yeni hizmetler katmak istediğini kaydederek, “20 yıldır Giresun’un her bir köşesinde sağlık hizmetleri kapsamında şehrimize hizmet ediyorum. Aldığım karar doğrultusunda edindiğim tecrübeleri Bulancak Belediyemize kazandırmak ve doğup büyüdüğüm memleketime olan sorumluluğum gereği yapılacak seçimlerde AK Parti’den Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı olmak için bir yola çıktım. Bu süreçte partimizden çıkan her bir aday adayı arkadaşıma başarılar diliyorum. Partimizin bizlere vereceği göreve şimdiden hazırlanmak için bende resmi başvurumu ilerleyen günlerde yapacağım. Mevcut görevimden bu nedenle istifa ederek ayrıldım. Bürokrasi de ve çalışma hayatım boyunca memleketimizin insanlarına yaptığım hizmetlerden edindiğim tecrübelerimi siyasetle birleştirerek Bulancak’a aktarmak adına çıktığım bu yolda Bulancaklı hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.