Dondurmanın Efendisi Kervancıoğlu: Gençlerimiz geleceğimizdir

YAŞAM 16.04.2022 - 09:48, Güncelleme: 16.04.2022 - 09:48 5355+ kez okundu.
 

Dondurmanın Efendisi Kervancıoğlu: Gençlerimiz geleceğimizdir

Kervan Pastanesi Turgut Pekel İmam Hatip Ortaokulu tarafından öğrenciler için iftar programı düzenlendi.Tural Şahbazlı/ Kahramanmaraş İGFA- Kervan Pastanesi Turgut Pekel İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen iftar programında gençlerle bir araya gelen Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Dondurmanın Efendisi  Sami Kervancıoğlu burada yaptığı konuşmasında: “Bizim geleceğimiz gençlerimizdir. Buradaki öğrencilerimizi çok daha iyi yerlerde görmek istiyoruz.”-diyerek, gençlerin önemine dikkat çekti. Her zaman Sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerinin altını çizen Başkan Kervancıoğlu: “Kervan lezzetleri grubu olarak bizler sosyal sorumluluk projesi kapsamında böylesine donanımlı bir okulumuzu kahraman şehrimize kazandırdık. Bu okulumuzu yaptırarak eğitime kazandırdık. Tabi ki onursal başkanımız Turgut Pekel babamızın ismini bu okulda yaşatmak istedik. Bizler hiçbir zaman elimizi bu okulumuzdan çekmedik ve çekmemeye de devam edeceğiz. Bizim geleceğimiz gençlerimizdir. Buradaki öğrencilerimizi çok daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Öğrencilerin disiplinli tavırları beni çok etkiledi. Bizlerde yoğunluktan bir araya gelemiyorduk. Burada hep beraber iftarımızı açtık. Bizim yine sosyal sorumluluk projesi olarak vakıf çalışmamız vardı, bu projemize de hız verdik. Bu projemizi de şehrimize kazandıracağız. Ben bu iftarı organize eden başta okul müdürümüze, hocalarımıza, İl ve ilçe milli eğitim müdürlerimize teşekkür ediyorum" dedi.  Düzenlenen iftar programına Alpedo Kervan Lezzet Grubu Onursal Başkanı Turgut Pekel, Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Pekel, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Onikişubat ilçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, okul yöneticileri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Kervan Pastanesi Turgut Pekel İmam Hatip Ortaokulu tarafından öğrenciler için iftar programı düzenlendi.

Tural Şahbazlı/ Kahramanmaraş İGFA- Kervan Pastanesi Turgut Pekel İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen iftar programında gençlerle bir araya gelen Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Dondurmanın Efendisi  Sami Kervancıoğlu burada yaptığı konuşmasında: “Bizim geleceğimiz gençlerimizdir. Buradaki öğrencilerimizi çok daha iyi yerlerde görmek istiyoruz.”-diyerek, gençlerin önemine dikkat çekti.

Her zaman Sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerinin altını çizen Başkan Kervancıoğlu: “Kervan lezzetleri grubu olarak bizler sosyal sorumluluk projesi kapsamında böylesine donanımlı bir okulumuzu kahraman şehrimize kazandırdık. Bu okulumuzu yaptırarak eğitime kazandırdık. Tabi ki onursal başkanımız Turgut Pekel babamızın ismini bu okulda yaşatmak istedik. Bizler hiçbir zaman elimizi bu okulumuzdan çekmedik ve çekmemeye de devam edeceğiz. Bizim geleceğimiz gençlerimizdir. Buradaki öğrencilerimizi çok daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Öğrencilerin disiplinli tavırları beni çok etkiledi. Bizlerde yoğunluktan bir araya gelemiyorduk. Burada hep beraber iftarımızı açtık. Bizim yine sosyal sorumluluk projesi olarak vakıf çalışmamız vardı, bu projemize de hız verdik. Bu projemizi de şehrimize kazandıracağız. Ben bu iftarı organize eden başta okul müdürümüze, hocalarımıza, İl ve ilçe milli eğitim müdürlerimize teşekkür ediyorum" dedi. 

Düzenlenen iftar programına Alpedo Kervan Lezzet Grubu Onursal Başkanı Turgut Pekel, Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Pekel, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Onikişubat ilçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, okul yöneticileri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.