DOKAP ve Aydındere Belediyesi İşbirliğiyle ‘Bilgi Evi’ Kuruluyor

GÜNDEM 09.05.2024 - 10:40, Güncelleme: 09.05.2024 - 10:40 1876 kez okundu.
 

DOKAP ve Aydındere Belediyesi İşbirliğiyle ‘Bilgi Evi’ Kuruluyor

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) tarafından desteklenen Bulancak Aydındere Belediyesi'nin iş birliği ile hayata geçirilecek ‘Bilgi Evi’ projesinin protokol imza töreni gerçekleştirildi.
Proje kapsamında, Bulancak ilçesinde Aydındere Belediyesine ait 600 metrekarelik boş araziye Bilgi Evi inşa edilecek. Bu merkezde, her yıl 200 öğrencinin faydalanacağı şekilde, 15 kişilik gruplar halinde ve çocukların yaş aralıklarına uygun olarak tasarlanmış sınıflarda çeşitli atölyeler düzenlenecek. DOKAP Başkanı Hakan GÜLTEKİN, imza töreninde yaptığı açıklamada, “DOKAP İdaremizce desteklediğimiz Giresun, Bulancak Aydındere Belediyesi işbirliğinde eğitim faaliyetlerinin desteklenmesine yönelik hayata geçirilmesi planlanan ‘Bilgi Evi’ projemiz kapsamında kıymetli Belediye Başkanımız Nuri DEMİR ile bir araya gelerek protokol imza törenimizi gerçekleştirdik. Proje ile beldede belediyeye ait 600 m²'lik boş araziye Bilgi Evi oluşturulması hedeflenmekte ve her yıl 200 öğrencinin faydalanacağı 15 kişilik gruplar halinde çocukların yaş aralıklarına uygun şekilde tespit edilecek sınıflarda atölyelerin oluşturulması düşünülmektedir. Protokollerini imzaladığımız projemizin öncelikle bölgemize ve beldemize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi. Aydındere Belediye Başkanı Nuri DEMİR ise DOKAP'a projenin hayata geçirilmesinde sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.
Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) tarafından desteklenen Bulancak Aydındere Belediyesi'nin iş birliği ile hayata geçirilecek ‘Bilgi Evi’ projesinin protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Proje kapsamında, Bulancak ilçesinde Aydındere Belediyesine ait 600 metrekarelik boş araziye Bilgi Evi inşa edilecek. Bu merkezde, her yıl 200 öğrencinin faydalanacağı şekilde, 15 kişilik gruplar halinde ve çocukların yaş aralıklarına uygun olarak tasarlanmış sınıflarda çeşitli atölyeler düzenlenecek.

DOKAP Başkanı Hakan GÜLTEKİN, imza töreninde yaptığı açıklamada, “ DOKAP İdaremizce desteklediğimiz Giresun, Bulancak Aydındere Belediyesi işbirliğinde eğitim faaliyetlerinin desteklenmesine yönelik hayata geçirilmesi planlanan ‘Bilgi Evi’ projemiz kapsamında kıymetli Belediye Başkanımız Nuri DEMİR ile bir araya gelerek protokol imza törenimizi gerçekleştirdik. Proje ile beldede belediyeye ait 600 m²'lik boş araziye Bilgi Evi oluşturulması hedeflenmekte ve her yıl 200 öğrencinin faydalanacağı 15 kişilik gruplar halinde çocukların yaş aralıklarına uygun şekilde tespit edilecek sınıflarda atölyelerin oluşturulması düşünülmektedir. Protokollerini imzaladığımız projemizin öncelikle bölgemize ve beldemize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.
Aydındere Belediye Başkanı Nuri DEMİR ise DOKAP'a projenin hayata geçirilmesinde sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.