Doğankent’e hastane ve diş doktoru müjdesi!

SAĞLIK 27.05.2022 - 14:50, Güncelleme: 27.05.2022 - 14:50 6633+ kez okundu.
 

Doğankent’e hastane ve diş doktoru müjdesi!

Doğu Karadeniz’in Doğuya açılan kapısı olan D-877 Devlet Yolu üzerinde bulunan Giresun’un ilçesi Doğankent, uzun uğraşlar sonucunda hastaneye kavuşuyor.
Hastane sorununda en kısa sürede çözüleceği müjdesini Giresun Milletvekili Avukat Kadir Aydın ve Belediye Başkanı Rüşan Özden verdi. Başkan Özden “Her şey Daha Yaşanabilir Bir Doğankent İçin!” diyerek sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; “İki günlük Ankara mesaimizde Milletvekillerimiz Sn. Cemal Öztürk, Sn. Kadir Aydın ve Sn. Sabri Öztürk'ü ziyaret ettik. Sayın Milletvekillerimiz ile İlçemiz ile ilgili çeşitli konularda istişarelerde bulunduk. Milletvekillerimizin riyasetinde Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Kocayı ziyaret ettik. Sayın Bakanımız ilçe hastanemizin yapım ihalesi ve ilçemize Kadrolu Diş Hekimi talimatlarını verdiler”   Milletvekili Aydın’da kendi sosyal medya hesabı üzerinden; “Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’yı, Milletvekilimiz Cemal Öztürk ve Doğankent Belediye Başkanımız Rüşan Özden ile birlikte TBMM’de ziyaret ettik. Sayın Bakanımız, Doğankent ilçemizde yapımı planlanan hastanenin yaklaşık maliyet değerinin belirlendiği ve çok kısa sürede ihale edileceği müjdesini bizlerle paylaştı. Sayın Bakanımıza nazik misafirperverliği ve ilimiz ile ilgili konulara gösterdiği yakın ilgi ve alakası için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” paylaşımında bulundu. Önümüzdeki aylarda ihaleye çıkması beklenen hastane ile ilgili çalışmalarda somut adım atılması İlçe halkı ve çevre ilçelerde memnuniyetle karşılanırken hastanenin yapılması kadar yapıldıktan sonra ilçe halkının ayaktan tetkik ve tedavileri için başka ilçelere ve illere gitmesini gerektirmeyecek donanın ve personel kadrosunun da istihdam edilmesinin önemine vurgu yapıldı.    
Doğu Karadeniz’in Doğuya açılan kapısı olan D-877 Devlet Yolu üzerinde bulunan Giresun’un ilçesi Doğankent, uzun uğraşlar sonucunda hastaneye kavuşuyor.

Hastane sorununda en kısa sürede çözüleceği müjdesini Giresun Milletvekili Avukat Kadir Aydın ve Belediye Başkanı Rüşan Özden verdi.

Başkan Özden “Her şey Daha Yaşanabilir Bir Doğankent İçin!” diyerek sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; “İki günlük Ankara mesaimizde Milletvekillerimiz Sn. Cemal Öztürk, Sn. Kadir Aydın ve Sn. Sabri Öztürk'ü ziyaret ettik. Sayın Milletvekillerimiz ile İlçemiz ile ilgili çeşitli konularda istişarelerde bulunduk. Milletvekillerimizin riyasetinde Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Kocayı ziyaret ettik. Sayın Bakanımız ilçe hastanemizin yapım ihalesi ve ilçemize Kadrolu Diş Hekimi talimatlarını verdiler”  

Milletvekili Aydın’da kendi sosyal medya hesabı üzerinden; “Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’yı, Milletvekilimiz Cemal Öztürk ve Doğankent Belediye Başkanımız Rüşan Özden ile birlikte TBMM’de ziyaret ettik. Sayın Bakanımız, Doğankent ilçemizde yapımı planlanan hastanenin yaklaşık maliyet değerinin belirlendiği ve çok kısa sürede ihale edileceği müjdesini bizlerle paylaştı. Sayın Bakanımıza nazik misafirperverliği ve ilimiz ile ilgili konulara gösterdiği yakın ilgi ve alakası için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” paylaşımında bulundu.

Önümüzdeki aylarda ihaleye çıkması beklenen hastane ile ilgili çalışmalarda somut adım atılması İlçe halkı ve çevre ilçelerde memnuniyetle karşılanırken hastanenin yapılması kadar yapıldıktan sonra ilçe halkının ayaktan tetkik ve tedavileri için başka ilçelere ve illere gitmesini gerektirmeyecek donanın ve personel kadrosunun da istihdam edilmesinin önemine vurgu yapıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.