Dikkat! Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi Süresi Dolanlara Ceza Uyarısı!

ASAYİŞ 26.04.2024 - 13:56, Güncelleme: 26.04.2024 - 13:56 2614 kez okundu.
 

Dikkat! Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi Süresi Dolanlara Ceza Uyarısı!

Yivsiz av tüfeği ruhsat yenileme süresi dolanlar için son gün duyuruldu.
İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yivsiz av tüfek ruhsatnamesi geçerlilik süresi dolan vatandaşlara önemli bir uyarıda bulunuldu. 1 Eylül 2024 tarihine kadar ruhsatnamelerini yenilemeyen vatandaşların ruhsatnameleri geçersiz sayılacak ve 4.538 TL para cezası uygulanacağı bildirildi. Ruhsatnamenizi Yenilemek İçin Gerekenler: İkametgah belgesi Nüfus cüzdanı sureti Ruhsatname harcı Sağlık raporu Pasaport fotoğrafı Ruhsatnamenizi Yenileme İşlemleri: İkamet ettiğiniz il/ilçe emniyet müdürlüğüne veya bağlı şubelere başvurabilirsiniz. Gerekli belgeleri eksiksiz olarak sunmanız gerekmektedir. Başvurularınız 15 iş günü içerisinde değerlendirilecek ve ruhsatnameniz yenilenecektir. Unutmayın! Ruhsatnamenizi yenilememeniz halinde hem para cezasına çarptırılacaksınız hem de silahınız el koyulacaktır. Yetkililer, ruhsatnamelerini kontrol etmelerini ve süresi dolanların bir an önce yenilemelerini vatandaşlardan rica ediyor.
Yivsiz av tüfeği ruhsat yenileme süresi dolanlar için son gün duyuruldu.

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yivsiz av tüfek ruhsatnamesi geçerlilik süresi dolan vatandaşlara önemli bir uyarıda bulunuldu.

1 Eylül 2024 tarihine kadar ruhsatnamelerini yenilemeyen vatandaşların ruhsatnameleri geçersiz sayılacak ve 4.538 TL para cezası uygulanacağı bildirildi.

Ruhsatnamenizi Yenilemek İçin Gerekenler:

  • İkametgah belgesi
  • Nüfus cüzdanı sureti
  • Ruhsatname harcı
  • Sağlık raporu
  • Pasaport fotoğrafı

Ruhsatnamenizi Yenileme İşlemleri:

  • İkamet ettiğiniz il/ilçe emniyet müdürlüğüne veya bağlı şubelere başvurabilirsiniz.
  • Gerekli belgeleri eksiksiz olarak sunmanız gerekmektedir.
  • Başvurularınız 15 iş günü içerisinde değerlendirilecek ve ruhsatnameniz yenilenecektir.

Unutmayın! Ruhsatnamenizi yenilememeniz halinde hem para cezasına çarptırılacaksınız hem de silahınız el koyulacaktır.

Yetkililer, ruhsatnamelerini kontrol etmelerini ve süresi dolanların bir an önce yenilemelerini vatandaşlardan rica ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.