Deva Dübüş, Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Sol Kolda Altın Madalya Kazandı!

SPOR 05.05.2024 - 18:45, Güncelleme: 05.05.2024 - 18:50 5956 kez okundu.
 

Deva Dübüş, Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Sol Kolda Altın Madalya Kazandı!

Bulancaklı Deva Dübüş, Slovakya'da düzenlenen Bilek Güreşi Federasyonu Avrupa Şampiyonası'nda U15 Yaş Yıldız Kızlar 50 Kilogram Sol Kolda Avrupa Şampiyonu oldu.
Uğur Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Deva Dübüş, Slovakya'da ter döktüğü şampiyonada, finalde rakiplerini yenerek altın madalyaya uzandı. Bu başarıyla Deva Dübüş, Bulancak'ı ve Türkiye'yi gururlandırdı. Deva Dübüş, yarın da sağ kolda yarışacak ve ikinci bir altın madalya kazanmak için mücadele edecek. Deva'nın Başarısı İlçede Heyecan Yarattı Deva Dübüş'ün Avrupa Şampiyonu olması, Bulancak'ta büyük sevinçle karşılandı.  Deva Dübüş Kimdir? Deva Dübüş, 2009 yılında Bulancak'ta doğdu. Bilek güreşine 2021 yılında başladı ve kısa sürede önemli başarılara imza attı. 2021 ve 2022 yıllarında Türkiye Şampiyonu, 2023 yılında ise Avrupa ve Dünya Şampiyonu oldu. Deva Dübüş, milli sporcu olarak Türkiye'yi birçok uluslararası turnuvada temsil etti.
Bulancaklı Deva Dübüş, Slovakya'da düzenlenen Bilek Güreşi Federasyonu Avrupa Şampiyonası'nda U15 Yaş Yıldız Kızlar 50 Kilogram Sol Kolda Avrupa Şampiyonu oldu.

Uğur Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Deva Dübüş, Slovakya'da ter döktüğü şampiyonada, finalde rakiplerini yenerek altın madalyaya uzandı. Bu başarıyla Deva Dübüş, Bulancak'ı ve Türkiye'yi gururlandırdı.

Deva Dübüş, yarın da sağ kolda yarışacak ve ikinci bir altın madalya kazanmak için mücadele edecek.

Deva'nın Başarısı İlçede Heyecan Yarattı

Deva Dübüş'ün Avrupa Şampiyonu olması, Bulancak'ta büyük sevinçle karşılandı. 

Deva Dübüş Kimdir?

Deva Dübüş, 2009 yılında Bulancak'ta doğdu. Bilek güreşine 2021 yılında başladı ve kısa sürede önemli başarılara imza attı. 2021 ve 2022 yıllarında Türkiye Şampiyonu, 2023 yılında ise Avrupa ve Dünya Şampiyonu oldu. Deva Dübüş, milli sporcu olarak Türkiye'yi birçok uluslararası turnuvada temsil etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.