Dereli'ye hizmet için göreve talip oldum

SİYASET 15.11.2023 - 14:53, Güncelleme: 15.11.2023 - 14:56 6960+ kez okundu.
 

Dereli'ye hizmet için göreve talip oldum

2008-2014 yılları arasında Dereli AK Parti İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Osman Kahraman, 31 Mart 2024 seçimlerinde Dereli Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.
AK Parti Dereli İlçe Başkanı Yusuf Geldi’ye başvuru evraklarını teslim eden Dereli Belediye Başkan A.Adayı Osman Kahraman gazetemizi ziyaret ederek İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ve Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile bir araya geldi. Dereli Belediye Başkan A.Adayı Kahraman, “Gecemizi gündümüze katarak Dereli ilçemize hizmet etmek için 2024 Yerel Seçimlerinde Dereli Belediye Başkanı Aday Adaylık müracaatımızı ilçe başkanlığımıza yaptık. İlçe Başkanımız sayın Yusuf Geldi bey nezdinde İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ile yönetim kurulu arkadaşlarımıza bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder tüm teşkilat mensuplarımıza ve ilçemiz Dereli halkına sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.
2008-2014 yılları arasında Dereli AK Parti İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Osman Kahraman, 31 Mart 2024 seçimlerinde Dereli Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.

AK Parti Dereli İlçe Başkanı Yusuf Geldi’ye başvuru evraklarını teslim eden Dereli Belediye Başkan A.Adayı Osman Kahraman gazetemizi ziyaret ederek İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ve Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile bir araya geldi.

Dereli Belediye Başkan A.Adayı Kahraman, “Gecemizi gündümüze katarak Dereli ilçemize hizmet etmek için 2024 Yerel Seçimlerinde Dereli Belediye Başkanı Aday Adaylık müracaatımızı ilçe başkanlığımıza yaptık. İlçe Başkanımız sayın Yusuf Geldi bey nezdinde İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ile yönetim kurulu arkadaşlarımıza bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder tüm teşkilat mensuplarımıza ve ilçemiz Dereli halkına sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.